I v zimě bez předehřevu se dá na olej jezdit, jen už je třeba ho míchat s benzínem. Moje poptávka stále platí.Marek 111 píše:Ahoj
Další info o smažení ve velkém. Počítám, že do čtrnácti dnů bude olej tady. Cena pořád platí,ale nedaří se nám větší balení než deset litrů. Pak až celá cisterna, ale tam je trochu problém s cejchovanejma nádobama při rozlévání v ČR jinak na nás vlítne ČOI. Možná se povede i nějakej olej druhé jakosti (kalnej ale filtrovanej) nebo prošlá trvanlivost. Když bude dobrá cena, proč ho nedovést jako technickej olej. Všem kteří mi poslali sz děkuji za podporu a objednávky.Posílejte prosím dál ať mám představu o množství. Mám jenom strach aby se to rozprodalo než se výrazněji ochladí.Pokud ne budu mít pro zimní spánek dostatek zásoby tuků jako medvěd brtník
PS: Používá někdo olej i v zimě ? Já se k takovému kroku ještě neodhodlal
Díky za názory![]()
Mára
Byl by zájem o čistý olej do 22kč bez ohlehledu na množství
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Mercedes-Benz W210 300D
Ahoj všichni.
Rád bych Vám zdělil pozitivní informaci, ale zatím se to trochu zaseklo. Dodavatel se myslím při prvním nástřelu ceny uklep a teď na nás zkouší uplně jinou cenu. Chování mají, jako firmy v českých zemích. Budu Vás informovat o dalším postupu. Byl bych opravdu nerad za uplného pitomce když jsem tady tak krátce. Jen dotaz pro zdejší odborníky. Pojede to i na olivovej olej ?? Mám takovej pocit, že mají nadbytek olivového oleje druhojakostního a chteli by nám ho vnutit.
Diky trpělivost
Mára
Rád bych Vám zdělil pozitivní informaci, ale zatím se to trochu zaseklo. Dodavatel se myslím při prvním nástřelu ceny uklep a teď na nás zkouší uplně jinou cenu. Chování mají, jako firmy v českých zemích. Budu Vás informovat o dalším postupu. Byl bych opravdu nerad za uplného pitomce když jsem tady tak krátce. Jen dotaz pro zdejší odborníky. Pojede to i na olivovej olej ?? Mám takovej pocit, že mají nadbytek olivového oleje druhojakostního a chteli by nám ho vnutit.
Diky trpělivost
Mára
Taky tomu nevěřím ale jsem zvědavej na tu cenu. Vymlouvají se na to že prý je pro ně slunečnice okrajová záležitost, ale oliv mají dost. Je jasný že extra panenský to asi nebude, ale podruhé lisovanej by nemusel být tak drahej
Každopádně bych si klidně vsadil na to, že mají víc stromů s olivama, než rostlin kukuřice.
No, dám vědět.

radluk píše:Na olivu zapomen!!! Za tu cenu slunecnice se s olivou nedostanes ani za prd, i kdyby byl lisovany trikrat! Minimalne skoncis nekde kolem 30 kc! Vyjebou s tebou, oliva, byt sebehorsi je vzdy drazsi jak nejkvalitnejsi slunecnice, repka.
To je jasný, ale i tak jsem zvědavej jaká ta cena bude. Málo kdy se vzdávám bez boje. Víc než teď se mnou vyjebat nemůžou. Napíšou cenu a pak jí mění jak se jim zachce. Zjišťoval jsem ceny i tady po čechách ale to je uplná hloupost. Sehnal jsem 12tis litru nějakého dvojkového slunečnicového možná to byla i řepka už nevim. Že prý je kalnej díky většímu množství vosku. Přemýšlím kde by se tam ten vosk vzal. Každopádně i za tenhle 25kč bez DPH mi přijde dost.

M.
Re: Byl by zájem o čistý olej do 22kč bez ohlehledu na množs
Marek 111 píše:Ahoj
Jsem tady novej, ale toto forum sleduju už nějakej čas. Sám jezdím na olej už dlouho v C15 a pomalu dochází zdroje kde ho brát. Akce v marketech už mě docela lezou krkem protože kde jaká slepice na pokladně si na mě otvírá zobák, když vezu plnej vozejk flašek a hospody už začínají chtít i deset korun za vysmaženej. Rozhodil jsem sítě a myslím, že jsem schopen dovést do ČR jakékoliv množství čistého slunečnicového oleje. Balení zatím po litrovkách, ale jednáme o 5l a 20l balení kde by byla cena asi uplně jiná. Cena v litrovkách zatím vychází v četně dopravy kolem dvacetikoruny. Podmínka je samozřejmě větší odběr min. 20 000litrů
Je reálné to tady rozprodat nebo se budu koupat do konce života v oleji.
díky za příspěvky i ty hrubé![]()
Kurva tož tady čekám z cisternou a prachama v ruce na ten huil za 22 Kč

No i já jsem trošku naštvanej. Vypadám tady jako blbec. Dodavatelská firma s náma přestala komunikovat ve chvíli kdy jsme přitlačili na cenu. Protože první nástřel ceny byl uplně jinej. Jo mají Čechy za opice který stále hopsají po stromech.Při dopravě kolem padesáti tisíc za kamion by musela taková aby se alespoň zaplatila doprava. Jediné co z nich zatím vypadlo je cena za litr olivového. Dvě eura deset centu za litr dobrý do kuchyně ale jezdit na to by byla velká snobárna
Dejte mi ještě čas ale sám tomu přestávám věřit.Jsou to pěkný hajzlíci