A6 občas bliká ABS a ( ! )
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 občas bliká ABS a ( ! )
Ahoj občas mi na autě začně svítit kontrolka ABS a (!) brzdový systém, dělá to poté co mi při výměně brzd vyteklo trochu víc kapaliny. Jak píšu někdy to svítí furt a někdy se to nerozsvítí ani po ujetých 100km. VAG píše o chyb a v paměti nic není. Když se zkusím napojit na VAGem v době když svítí, tak to píše že se nemůže s řídící jednotkou ABS spojit.
Možná že je zavzdušněné ABS? ale spíš bych chtěl sundat od čerpadla ŘJ a podívat se na ní, ale sundat jí je snad nemožné, k těm šroubům se nelze normálně dostat, nemá někdo s tím zkušenost.
Možná že je zavzdušněné ABS? ale spíš bych chtěl sundat od čerpadla ŘJ a podívat se na ní, ale sundat jí je snad nemožné, k těm šroubům se nelze normálně dostat, nemá někdo s tím zkušenost.
- marena tdi
- Aktivista
Mě to taky dělalo na golfu,jednotkz jsem sundal a znovu nasadil a od té doby Ok. Asi nějakej kontakt nebo co,nevim,pak už jsem neřešil 

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
-
- Aktivista
To pak staci jen odpojit a pripojit konektor. Tady jak se jednotka opravuje
http://www.youtube.com/watch?v=NxumtQskqTY
http://www.youtube.com/watch?v=NxumtQskqTY
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
To je super,ty bílí pláště a té techniky,ta oprava musí být drážší jak nová jednotka 

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Opravoval sem asi 4 jednotky
opravil jsem pouze 3 ze 4. U te prvni sem to posral moc se mi trepala ruka a byl to pokus omyl nez sem nasel v rustine manual ktery to ten kontakt dela
jinak bez velke lupy a tenouckeho hrotu nic neopravis nehlede na to ze vlasne nezjistis ktery ten kontakt je v haji . Ale je to vzdy jen ten jeden a ten samej v 99% pripadu.
Ta abs jednotka je dalsi kram ktery WV od nekoho koupila a nechce priznat vinu.... ono stahnout vsechny jednotky je drahe Neco jako cerpadla u 2,5 tdi v6 ty taky odejdou kdy se jim zachce.
Oprava jak sem rekl je docela narocna na zrak a na pajeku )). Pokud si myslis ze to udelas mikro pajekou tak ses na omylu )) ten hrot je moc velikej )))
opravil jsem pouze 3 ze 4. U te prvni sem to posral moc se mi trepala ruka a byl to pokus omyl nez sem nasel v rustine manual ktery to ten kontakt dela
jinak bez velke lupy a tenouckeho hrotu nic neopravis nehlede na to ze vlasne nezjistis ktery ten kontakt je v haji . Ale je to vzdy jen ten jeden a ten samej v 99% pripadu.
Ta abs jednotka je dalsi kram ktery WV od nekoho koupila a nechce priznat vinu.... ono stahnout vsechny jednotky je drahe Neco jako cerpadla u 2,5 tdi v6 ty taky odejdou kdy se jim zachce.
Oprava jak sem rekl je docela narocna na zrak a na pajeku )). Pokud si myslis ze to udelas mikro pajekou tak ses na omylu )) ten hrot je moc velikej )))