A6 občas bliká ABS a ( ! )

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tuner
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od tuner »

spis technologie nebo material, po oprave ve fabrice se uz zavada nezopakuje
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
japestel
Přispěvovatel

Příspěvek od japestel »

tak napiš o jakej pin se tedy jedná? pokud máš foto tak je sem klidně hod rád se přiučím a budu aspoň mít představu co mě bude čekat, respektivě by mi to moc pomohlo.
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Opravil som si to normalnou pajkovackou, klasika 100 W. Ja viem, blbost to bola, ale podarilo sa mi to trafit a zaroven ten prepoj urobit z toho pajkovacieho cinu. Je to prasarna odomna, fungovalo to rok, potom znova "odisla" RJ a tak som vedel, ze nejaky dalsi pokus o napravu je takmer nemozny vzhladom na to, ako som to tam sprasacil. Ale ten kto ma veci na pajkovanie SMDsuciastok, by to mohol v pohode zvladnut.
Tu mas PDF-ko ako na tu opravu. Ze treba dodriavat max. moznu cistotu snad netreba opakovat.

http://www.lbak.dk/Audi/Repair_ABS_unit_passat.pdf
Matias
Přispěvovatel
Příspěvek od Matias »

Jestli jsi to nikdy nedělal, tak se na to vyprdni. Já je opravuju a neříkám Ti to proto abych si vydělal. Je to zalitý v gelu, sáhneš kousek vedle a můžeš jí zahodit. Je to komplet na křemíkové desce. Dělám tak 5-10ks měsíčně.
Po opravě se mi žádná nevrátila. Jednu jsem neudělal, ale tam se už někdo vrtal nevím čím. :-(
Kdyžtak SZ a máš to ke mě relativně kousek.
Fandy
Přispěvovatel

Příspěvek od Fandy »

Taky tyhle jednotky dělám....je třeba kvalitní vybavení ,zkušenosti a pevná ruka :) Pak je oprava kvalitní,se zárukou.
Jak psáno výše,tady se chyby při práci neodpouští....sáhneš vedle a finito.
Opravy vad.řj,ABS,autoradií,navi. 774446776
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“