Zdravím, mám jeden problém s dobíjaním,respektíve s vybíjaním.
Batériu mi neustále čosi vybíja . Po vložení plne nabitej baterky mám tak hodinu-dve kým ju nevibije natoľko že sa už nedá ani naštartovať. Niečo nehorázne odoberá prúd a ja netuším že čo to móže byť . Robí to či už je auto naštartované alebo len pokojne odpočíva, baterku ždy stiahne behom krátkej chvíli, odpojil som rádio ale nič to nepomohlo.
Alternátor baterku dobíja z cca 13.5V
Neviete čo by mohlo spôsobovať toto enormné vybíjanie? ĎAkujem za každý pokus o radu
Gabo
Alfa GTV 2.0 tb problém s vybíjaním baterky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A zkoušel jsi vřadit mezi kostru a kontakt na baterce zkoušečku a odpojovat jednotlivé obvody? Vyndavat pojistku za pojistkou? A jinak to normálně jezdí? Já si pamatuji, když jsem tento motor vyndaval z AR 164, tak kabel/svazek/ který vede okolo startéru /nebo k němu, už si nepamatuji/tak byl tak ohořelý, že jsem si říkal, jak to že to jezdilo úplně v pohodě, že to neshořelo..Bylo to tam dost blbě řešeno,... 
nepropadat panice...
Jo, tím se začíná, ale teď jsem dělal mitsubishi a majitel, mimo jiné, ať mu přitáhnu řemen, že mu ráno ječí, že mu asi mechož, co jej tam dával málo dotáhl, ale bylo to v poho. Ale nemohl jsem vůbec vypnout rádio-CD, neznám tyhle moderní sráče, a nakonec majitel řekl, že vypnout nejde, jen když se vytáhne klíček..A já, že mu kdykoliv co to auto dělám, dobíjím baterku, jak se tam dá klíč, mašinka hraje.. 
nepropadat panice...