dotaz CC autodíly
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dotaz CC autodíly
Má někdo skušenosti se serioznosti CC-autodíly, chci díly na škodu origo
jestli opravdu jsou origo,bylo mi sděleno ,že jo jen nejsou v origo balení.
jestli opravdu jsou origo,bylo mi sděleno ,že jo jen nejsou v origo balení.
ja jsem z nich uz tak nadsenej nebyl
, objednal jsem zbozi + 5 plechovicek Vifu abych mel na cely rok, prislo to tedy v domluveny den , ale v krabici uz 2x pouzity
, jen preskrkany a prelepeny jmena a kdyz jsem to rozbalil tak ten Vif vypadal ze prezil 2.svetovou, vsechny plechovky dobity promackany a samozrejmne ze do toho jeste vychcaly, takze komplet obsah poblity od Vifu
,kdyby to byla jedna tak nic nereknu, ale vsech 5 to me nasralo. Jako bonus jsem mel pri nakupu nad 3000 dostat darek a taky nic. Po 2 urgencich se ozval Nejaky pan Bobek ,ze se na to podiva, cekal jse tyden a nic. Az potom mi prisel jakysi mail jak jsem byl spokojen s nakupem, tak jsem tam napsal ze nebyl, a hned druhy den se ozvali sami od sebe ze se omlouvaji a ze darek poslou, posleze tedy opavdu prisel. Za sebe musim rict ze me tedy nijak neoslnili

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Kdyz uz brat plechovky, tak aspon po 6 kusech (odkukoliv)......je to totiz zabaleny k sobe a nikdy jsem nemel problem.....samozrejme plechovky jsou nachylny na prepravu a hlavne pak na spatne dovreni plechovky pri pouzivani.
A kdyz se to vylije v aute, tak je problem.....
slysel jsem od par lidi, co se to stalo.....me uz taky jednou zachranilo, ze to vozim ve dvou sackach...jinak bych mel 1/2 litra v tapecu...
Jinak ja byl v CC spokojenej, ale uz to je nejaky rok co jsem od nich neco mel....
A kdyz se to vylije v aute, tak je problem.....
Jinak ja byl v CC spokojenej, ale uz to je nejaky rok co jsem od nich neco mel....
Na začátku nebyl problém,později jsem dostal,třeba zdvihátka ,místo INA kolbensmit,nebo místo sacího těsnění přijde výfukové,nebo se na něco zapomene úplně.Taky jsem si objednal přední ložisko na tourana,které mělo být vyrobené v GB a až jsem namontoval,tak jsem zjistil,podle obalu,že bylo vyrobené v Číně!
Samozřejmě,že začalo hučet po 200km a já v domění,že nemůže být KO nové ložisko,povyměňoval pulku auta a než jsem rozdělal DSG,tak jsem vyměnil pro jistotu i to ložisko a bylo opraveno.Nutno,taky podotknout,že nikdy nebyl problém s reklamací a nové bylo posláno obratem.Dáreček za olej castrol jsem měl taky dostat a nic nedošlo,už jsem to ani neřešil.Teď když objednávám nějaký díl,píšu ať dodržují výrobce,pokud nemají tak ať zavolají.Podle mě toho mají hodně a jde to na úkor kvality,škoda.
Samozřejmě,že začalo hučet po 200km a já v domění,že nemůže být KO nové ložisko,povyměňoval pulku auta a než jsem rozdělal DSG,tak jsem vyměnil pro jistotu i to ložisko a bylo opraveno.Nutno,taky podotknout,že nikdy nebyl problém s reklamací a nové bylo posláno obratem.Dáreček za olej castrol jsem měl taky dostat a nic nedošlo,už jsem to ani neřešil.Teď když objednávám nějaký díl,píšu ať dodržují výrobce,pokud nemají tak ať zavolají.Podle mě toho mají hodně a jde to na úkor kvality,škoda.