dotaz CC autodíly

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROMIK
Aktivista
Odpovědi: 0

dotaz CC autodíly

Příspěvek od ROMIK »

Má někdo skušenosti se serioznosti CC-autodíly, chci díly na škodu origo
jestli opravdu jsou origo,bylo mi sděleno ,že jo jen nejsou v origo balení.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

co konkrétně scháníš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

máš SZ
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

beru tam už asi 4 roky a nikdy problém...origo je origo
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
Meggy
Aktivista

Příspěvek od Meggy »

pokud chceš i origo zabalené tak písni SZ
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
Hegesak
Přispěvovatel

Příspěvek od Hegesak »

jak říká kibi spokojenosst;)
Škoda Octavia RS III
VW PAssat B8- 110KW
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

Montované ATE kotouče servisem jsem zkroutil dvakrát a ATE z cc-autodíly stále rovné. Takže já jsem spokojenej.
....320cd
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

ja jsem z nich uz tak nadsenej nebyl :( , objednal jsem zbozi + 5 plechovicek Vifu abych mel na cely rok, prislo to tedy v domluveny den , ale v krabici uz 2x pouzity :( , jen preskrkany a prelepeny jmena a kdyz jsem to rozbalil tak ten Vif vypadal ze prezil 2.svetovou, vsechny plechovky dobity promackany a samozrejmne ze do toho jeste vychcaly, takze komplet obsah poblity od Vifu :x ,kdyby to byla jedna tak nic nereknu, ale vsech 5 to me nasralo. Jako bonus jsem mel pri nakupu nad 3000 dostat darek a taky nic. Po 2 urgencich se ozval Nejaky pan Bobek ,ze se na to podiva, cekal jse tyden a nic. Az potom mi prisel jakysi mail jak jsem byl spokojen s nakupem, tak jsem tam napsal ze nebyl, a hned druhy den se ozvali sami od sebe ze se omlouvaji a ze darek poslou, posleze tedy opavdu prisel. Za sebe musim rict ze me tedy nijak neoslnili :( :(
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
spar
Přispěvovatel

Příspěvek od spar »

Já si pro díly jezdím osobně,byť je to 50 km,ale ta úspora se vyplatí,jen nemají na Vás tolik času,jako jinde v prodejně,ale dá se to pochopit jelikož tam neustále lítají a vyřizují objednávky.Takže za mě palec nahoru..
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

Kdyz uz brat plechovky, tak aspon po 6 kusech (odkukoliv)......je to totiz zabaleny k sobe a nikdy jsem nemel problem.....samozrejme plechovky jsou nachylny na prepravu a hlavne pak na spatne dovreni plechovky pri pouzivani.
A kdyz se to vylije v aute, tak je problem..... (wallbash) slysel jsem od par lidi, co se to stalo.....me uz taky jednou zachranilo, ze to vozim ve dvou sackach...jinak bych mel 1/2 litra v tapecu...(LOL)
Jinak ja byl v CC spokojenej, ale uz to je nejaky rok co jsem od nich neco mel....
vlcakk
Sběrač informací

Příspěvek od vlcakk »

uz sem tam bral trikrat a v poradku
HONEY
Nováček

Příspěvek od HONEY »

Za mě taky spokojenost. I podle vin vyhledají přesně, co tam má být. Můžu doporučit.
HONEY
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Na začátku nebyl problém,později jsem dostal,třeba zdvihátka ,místo INA kolbensmit,nebo místo sacího těsnění přijde výfukové,nebo se na něco zapomene úplně.Taky jsem si objednal přední ložisko na tourana,které mělo být vyrobené v GB a až jsem namontoval,tak jsem zjistil,podle obalu,že bylo vyrobené v Číně! :x
Samozřejmě,že začalo hučet po 200km a já v domění,že nemůže být KO nové ložisko,povyměňoval pulku auta a než jsem rozdělal DSG,tak jsem vyměnil pro jistotu i to ložisko a bylo opraveno.Nutno,taky podotknout,že nikdy nebyl problém s reklamací a nové bylo posláno obratem.Dáreček za olej castrol jsem měl taky dostat a nic nedošlo,už jsem to ani neřešil.Teď když objednávám nějaký díl,píšu ať dodržují výrobce,pokud nemají tak ať zavolají.Podle mě toho mají hodně a jde to na úkor kvality,škoda.
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
sakytu
Přispěvovatel

Příspěvek od sakytu »

ja som od nich bral okrem ineho termostat a cidlo teploty a po dvoch mesiacoch som tie "originaly" musel vymenit za original z Elitu (wallbash)
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
BobbySD
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

to se vam u me s nakupem dilu nestane :D jednani a komunikace se zakaznikem je jedna z priorit ;)
www.skodaspojky.cz
www.autodily-bob.cz - prodej kvalitnich nd za nejnizsi mozne ceny
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Koupím“