dotaz CC autodíly
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-také od nich beru, a většinou si tam přímo raději dojedu, nekteří ze skladníků jsou uplný jelita ( bohužel )
-taky mi jednou omylem přišly poštou místo pánví vačky pánve na kliku
problém u nich je v tom, že od nich berou i ostatní prodejci jako kelly a jiní,
a druhý problém je v tom že mají orig díl v orig balení, pak originál díl v balení výrobce, nebo bez obalu a pak jiné výrobce kde uvádějí např. zemi původu, samozřejmě mají i levné čínské díly
-mají tam kancl s maníkama co sedí přímo u etky a dohledávají srávné díly
-v případě např. Lömpferder a Kolbenschmidt se jedná o výrobce dodávající do prvovýroby,
-jako např. čepy orig. česká výroba bez obalu, bez matky, za pár kaček - originál díl. země původu česko, výrobce TRW
- omyly jsou zaviněny tím že toho mají opravdu moc
-kdo má možnost nejlepší je si tam zajet osobně, prozevluje sklad a najde tam občas i věci které nemájí v e-shopu a člověk je shání kde může a hlavně od jednoho dílu se podívá na všechny varianty výrobců a vybere si co chce
-taky mi jednou omylem přišly poštou místo pánví vačky pánve na kliku
problém u nich je v tom, že od nich berou i ostatní prodejci jako kelly a jiní,
a druhý problém je v tom že mají orig díl v orig balení, pak originál díl v balení výrobce, nebo bez obalu a pak jiné výrobce kde uvádějí např. zemi původu, samozřejmě mají i levné čínské díly
-mají tam kancl s maníkama co sedí přímo u etky a dohledávají srávné díly
-v případě např. Lömpferder a Kolbenschmidt se jedná o výrobce dodávající do prvovýroby,
-jako např. čepy orig. česká výroba bez obalu, bez matky, za pár kaček - originál díl. země původu česko, výrobce TRW
- omyly jsou zaviněny tím že toho mají opravdu moc
-kdo má možnost nejlepší je si tam zajet osobně, prozevluje sklad a najde tam občas i věci které nemájí v e-shopu a člověk je shání kde může a hlavně od jednoho dílu se podívá na všechny varianty výrobců a vybere si co chce
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
-
r.martinec
- Aktivista
kelly z MB určitě bere.když chceš origo díl,nevolaj do Havexu kterej maj 200m,ale do Kosořic,maj tam větší marži.DDRagoo píše:páč máme společný plot s kelly a všechny tam znám, a navíc jsem viděl několikrát v cc autodíly nakládat dodávku autokelly, kdybych s tím neměl vlastní zkušenost, nepsal bych to tady
každá firma sem tam něco překupuje a většinou tam kde má dobrou cenu a má to nejblíž
to že tam jezdí jedna pobočka neznamená opravdu nic
vypadá to vždy blbě a neseriozně když se něco takového řekne
to bych mohl říct, že od nás berou všichni
CC mají některé díly za hodně slušné (někdy i bezkonkurenční) peníze, ale pořád se jedná o překup a pochybuji že mají cokoli napřímo z fabriky
to že tam jezdí jedna pobočka neznamená opravdu nic
vypadá to vždy blbě a neseriozně když se něco takového řekne
to bych mohl říct, že od nás berou všichni
CC mají některé díly za hodně slušné (někdy i bezkonkurenční) peníze, ale pořád se jedná o překup a pochybuji že mají cokoli napřímo z fabriky
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
Nakupoval jsem u cc-autodíly už hodně věcí -díly podvozku,brzd a nikdy sebemenší problém.Vždy přišlo co jsem objednal...Někdo možná hledá jen podle ceny a když kupuju čep za 150Kč asi to nebude orig, ale čína.Je třeba číííst!!Vlastně jedna reklamace byla a to se zadníma paknama na Fábii..později se ale zjistilo že s paknama je problém celkově-pokud nejsou orig.Problém u všech výrobcu je v těch železech paken..ručka šla až ke stropu, nešla seřídit.Po informování a domluvě (bez hádek ) sem vše zabalil, poslal a vzal místo toho jiný díly.Ze strany prodejce nebyl jediný problém, šprajc..
Za mě 1*
Za mě 1*
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
co by jste řekli na toto? bude to opravdu origo za tu cenu?
http://www.cc-autodily.cz/cidlo-teploty-spalin
jinde stojí o dost víc...
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0 ... 15083.html
- Marek Lavička
- Přispěvovatel
jj bude to origo, v aftermarketu neníVici píše:co by jste řekli na toto? bude to opravdu origo za tu cenu?
ta cena je luxusní a asi to nekoupily s papírem v čr
nákup Porche je něco kolem 1300,- bez DPH
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
hlavně nekupujte auto motorshaden 1.4tdi dpf
pže to je motor jakej svět neviděl
pže to je motor jakej svět neviděl

NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Ja ted dostal na testy HJUNDEE i30 1.6CRDi a bohuzel zcela bezpohlavni zazitek z jizdy :-/.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Opět musím pochválit cc-autodíly(Jeldu)
Předevčírem večír odeslána objednávka na díly, druhý den dopoledne přišla sms že mám připraveno k vyzvednutí..si říkám to je blbost sem to chtěl DPD..no kouknu na mail a nevím jak, prostě sem to podělal a dal osobní převzetí..Sice byl trochu problém se někomu dovolat, ale odpoledne se povedlo.Bez problému domluveno zaslání DPD a před chvílí sem si věci přebíral.Tomu říkám rychlost a super jednání.

Předevčírem večír odeslána objednávka na díly, druhý den dopoledne přišla sms že mám připraveno k vyzvednutí..si říkám to je blbost sem to chtěl DPD..no kouknu na mail a nevím jak, prostě sem to podělal a dal osobní převzetí..Sice byl trochu problém se někomu dovolat, ale odpoledne se povedlo.Bez problému domluveno zaslání DPD a před chvílí sem si věci přebíral.Tomu říkám rychlost a super jednání.
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
-
adoks.doks
- Nováček
ahoj, tak zkusenosti zatim dobre, akorad pri posledni objednavce jsem si objednal 5L oleje shell helix HX7 10W 40 na benzinovy motor a oni poslali Shell HELIX DIESEL HX7 10W 40 na naftový motor, ted nevim co s tim. Kdyby mel nekdo zajem z Uherskyho Hradiste, at se ozve. Cena je e-shopova 555kč. Mail: vinc.v@seznam.cz , hodim to jeste do bazaru.