Zvedak
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chce to bych řek nešetřit při nákupu a patřičně se o to starat. Čína a podobný šmejdy jsou levný, ale pak se dělá všechno možný a jsou s tim problémy a stojí to. My máme tuhle 6 let a bez sebemenšího problému.
http://www.profo.cz/hevery-ravaglioli-k ... -1793.html
-
- Aktivista
hezky jsi to řekl patřičně se o to starat já se starám o starého vyřezeného hofmana a pořád jedemirda15 píše:Chce to bych řek nešetřit při nákupu a patřičně se o to starat. Čína a podobný šmejdy jsou levný, ale pak se dělá všechno možný a jsou s tim problémy a stojí to. My máme tuhle 6 let a bez sebemenšího problému.
to mám vrak co to má za sebou
a co máš na mysli tou čínou jen jako obecně že je čína na nic nebo něco konretního, vím o pár servisech kde mají čajnu z kell a no problém
My máme v práci OMCN jak šoubový dvousloup a lanový čtyřsloup,dělá se na tom denně už cca 8 let a nemůžu říct křivého slůvka.U šroubáku je potřeba mazat.Pak to funguje.
Doma mám staré Romeico z roku 1968,venku bez přístřešku jen na sloupech navlečené velké pytle,dokonce i v zimě a už se drží čtvrtým nebo pátým rokem.
Doma mám staré Romeico z roku 1968,venku bez přístřešku jen na sloupech navlečené velké pytle,dokonce i v zimě a už se drží čtvrtým nebo pátým rokem.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
tome já toho hofmana šroub řetěz jeden motor mám zároven s kamošem kamoš ho má ve šrotu vyltěly zlaté šponyTomas6 píše:My máme v práci OMCN jak šoubový dvousloup a lanový čtyřsloup,dělá se na tom denně už cca 8 let a nemůžu říct křivého slůvka.U šroubáku je potřeba mazat.Pak to funguje.
a já mažu i dvakrát týdně to mazání co tam bylo jsem zrušil
co mám trabanták tak jsem se tady chvástal jak mi neteče no vlétě začal chcát snad po deseti letech co byl vyřazený a už zas nechčije dolil jsem sudovou hydrauliku olej jsem neměnil
Čínou myslim Čínu.slovacek.milos píše:hezky jsi to řekl patřičně se o to starat já se starám o starého vyřezeného hofmana a pořád jedemirda15 píše:Chce to bych řek nešetřit při nákupu a patřičně se o to starat. Čína a podobný šmejdy jsou levný, ale pak se dělá všechno možný a jsou s tim problémy a stojí to. My máme tuhle 6 let a bez sebemenšího problému.
to mám vrak co to má za sebou
a co máš na mysli tou čínou jen jako obecně že je čína na nic nebo něco konretního, vím o pár servisech kde mají čajnu z kell a no problém

ona nas at chceme ci nechceme cina vyrobkama zahlti stejne vsechny. Vcera jsem se dozvedel zi i Nemecky ATH je china.
Takze mi to prijde stejny jako dohady o vstrikach z Talianska Firad vs FB atd. Ve finale kdo ma doma zvedak z dob kdyz Zizka videl na obe oci, tak ten si muze piskat,viz jak psal Tomas6 a Milos.

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
-
- Aktivista
když si kousl do talianska tak když cokoliv čtu made in italy tak je tam distributorsniper-- píše:ona nas at chceme ci nechceme cina vyrobkama zahlti stejne vsechny. Vcera jsem se dozvedel zi i Nemecky ATH je china.Takze mi to prijde stejny jako dohady o vstrikach z Talianska Firad vs FB atd. Ve finale kdo ma doma zvedak z dob kdyz Zizka videl na obe oci, tak ten si muze piskat,viz jak psal Tomas6 a Milos.
náhradní díly, nářadí a oleje to je jedno velké divadlo mazané hroudou internetových teoretiků
čína nás už dávno zahltila

je to kus poctiveho zeleza.Zakladna s plneho hranolu 5x5 cm a sloupy snad 150 H profil...Ale taky by chtel uz vymenit aspon matky.Ma leta no.Taky uz na nem nezvedam auto tezsi jak Octu.Ted ho mam kvuli stavbe zdemontovany a asi ho rozdelam a necham udelat matky.A kdyz uz se to tu resi nevi nekdo o nekom kdo by to dokazal?sniper-- píše:ona nas at chceme ci nechceme cina vyrobkama zahlti stejne vsechny. Vcera jsem se dozvedel zi i Nemecky ATH je china.Takze mi to prijde stejny jako dohady o vstrikach z Talianska Firad vs FB atd. Ve finale kdo ma doma zvedak z dob kdyz Zizka videl na obe oci, tak ten si muze piskat,viz jak psal Tomas6 a Milos.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km