kotouče TRW po 10t zvlněné
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kotouče TRW po 10t zvlněné
měnil jsem komplet kotouče a destičky na autě v podpisu...v předu i v zadu...po 10tis km cítím při brždění vibrace do volantu...s čím vyšší rychlostí jsou větší...vše jsem udělal poctivě a nejezdím jak dobytek...koupil jsem v mototechně vše TRW...proč se mi ty přední zvlnily?stalo se vám to někomu?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
Re: kotouče TRW po 10t zvlněné
uplně normální destičky mají špatnou směs, přehřejou zvlní pořád dokolaOťasTDi píše:měnil jsem komplet kotouče a destičky na autě v podpisu...v předu i v zadu...po 10tis km cítím při brždění vibrace do volantu...s čím vyšší rychlostí jsou větší...vše jsem udělal poctivě a nejezdím jak dobytek...koupil jsem v mototechně vše TRW...proč se mi ty přední zvlnily?stalo se vám to někomu?

dosedací plochy jsem čistil vrtačkou s kotoučovým kartáčem,ale nic jsem nemazal....pouze plování třmenu grafitkou a trošku MD pod prachovku při zatlačení pístku,zajetý si taky myslím že to bylo tak nějak normálně...ze začátku žádný tlaky a navíc se mi zdá,že to začlo po několika tis km...já bych se docela přiklonil k milošově názoru,že se prostě přehřívaj a jsou z nějakého bláta...myslíš tome,že by se to tedy dalo stočit? ale nezvlní se to znova?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Re: kotouče TRW po 10t zvlněné
Naprosto stejnej problém teť řeším i já!OťasTDi píše:měnil jsem komplet kotouče a destičky na autě v podpisu...v předu i v zadu...po 10tis km cítím při brždění vibrace do volantu...s čím vyšší rychlostí jsou větší...vše jsem udělal poctivě a nejezdím jak dobytek...koupil jsem v mototechně vše TRW...proč se mi ty přední zvlnily?stalo se vám to někomu?

Zkusím je v práci hodinkama kolik to hází a srovnám je,ale jestli se znovu zvlní tak koupím Zimmermann,měl jsem je na audině a byly suprový i těsně před smrtí!

Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál 

-
- Aktivista
kotouče nejsou z bláta a stane se to znova
desky musí být jak briketa a zasírat litáky, pokud nedáš jiné desky tak http://cs.wikipedia.org/wiki/Boj_s_v%C4 ... ml%C3%BDny
zde o tom něco ví
desky musí být jak briketa a zasírat litáky, pokud nedáš jiné desky tak http://cs.wikipedia.org/wiki/Boj_s_v%C4 ... ml%C3%BDny
zde o tom něco ví

No to je právě vono,liťáky mám zasraný až hrůza!!!slovacek.milos píše:kotouče nejsou z bláta a stane se to znova
zde o tom něco ví

Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál 

Křivé náboje jsou běžné,co jsem měnil v poslední době ložiska a nebyly to jen Tdi octavie ale i 1.6 tky tak jsem vždy nechal u soustružníka zkontrolovat náboje a vždy byl křivý. A na své vždy jen originál a není problém. Sice jsou dražší ale odpadá problém s neustálým křivením
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
-
- Aktivista
tak je asi v deskách moc kovu, já už několikrát prokázal že na jakékoliv kotouče dáš staré desky z prvovýroby kde je ještě nějaký milimeřík je pokoj,Kamil-TDI píše:[
No to je právě vono,liťáky mám zasraný až hrůza!!!
pak fachčí remsa, pak jedny co používám já a jinak je to furt sázka do loterie

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 23 říj 2012, 19:21, celkem upraveno 1 x.