Arctic Cat Diesel

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
fredy01
Nováček
Odpovědi: 0

Arctic Cat Diesel

Příspěvek od fredy01 »

tak koukám, že oni už naftu cpou i do čtyřkolek http://www.ctyrkolky.com/clanky/arctic- ... r-trv-524/

:D
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

už chybí jen turbo :D
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Thomy píše:už chybí jen turbo :D
Ti nevím... někdy po osmdasátém roce už Honda měla motorku s turbem CX650, CX500(?) a byl to masakrální killer :o... samozřejmě benál...
... asi před deseti lety jsem měl tu čest si dát na srazu tři kola v Brně... hrozný průběh motoru... ale jako jelo to, no 8)... majitel byl v té době 65-letý rakušák (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Hrozný průběh - jako turbodíra?
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Turbodíra (?), možná by to šlo tak nazvat, ale nevím zda to bylo jako než se to nafoukne... abych řekl pravdu, tak ten spodek byl takový celkem jako u normální mašiny alá CB/CBR, ale pak nastal totální turbo nákop (noteeth)
Nevím, na čem jezdíš... něco jako, když na R1 kopneš 9000ot. a zatáhneš... a vynásob si ten pocit dvěma... Samozřejmě to ber jako "dobové porovnání"...
Navíc jsem v tom zátahu už neměl dobrý pocit ani z rámu... na druhou stranu seděl jsem pouze na jednou konkrétním kusu... nicméně pokud si vzpomínám, tak nic pěkného na tyhle mašiny nikdo neříkal.... snad vyjma kamikaze 8)
GIV Variant TDi ???kW
fredy01
Nováček

Příspěvek od fredy01 »

Thomy píše:už chybí jen turbo :D
toho bych se už bál i já :D
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Turbo na ctyrkolku se mi nechce moc libit, protoze vetsina uzivatelu (alespon z meho okoli) se s tim moc nemazli a jen nastartuje a vezme za to - to by nedelalo dobre motoru ani turbu. Navic, turbo je zdrojem velkeho tepla. Treba to pro nekoho nejsou argumenty, ale z meho subjektivniho pohledu dostatecne pro to, aby se to do seriove vyroby nedostalo.

@Slavkov: kdyz se nad tim zamyslim, tak do jiste miry zajimave reseni - spodek je do mesta a "cukacky" a vrsek je pro gurmany s ocelovyma koulema :twisted: Nicmene to je opravdu prubeh pro fajnsmekry.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
fredy01
Nováček

Příspěvek od fredy01 »

Forest píše:Turbo na ctyrkolku se mi nechce moc libit, protoze vetsina uzivatelu (alespon z meho okoli) se s tim moc nemazli a jen nastartuje a vezme za to - to by nedelalo dobre motoru ani turbu. Navic, turbo je zdrojem velkeho tepla. Treba to pro nekoho nejsou argumenty, ale z meho subjektivniho pohledu dostatecne pro to, aby se to do seriove vyroby nedostalo.

@Slavkov: kdyz se nad tim zamyslim, tak do jiste miry zajimave reseni - spodek je do mesta a "cukacky" a vrsek je pro gurmany s ocelovyma koulema :twisted: Nicmene to je opravdu prubeh pro fajnsmekry.
no, ono kdyby to s tím turbem nějak šlo, tak už by to nějakej kutil namontoval a ukázal minimálně na youtubku
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“