Arctic Cat Diesel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Arctic Cat Diesel
tak koukám, že oni už naftu cpou i do čtyřkolek http://www.ctyrkolky.com/clanky/arctic- ... r-trv-524/

Ti nevím... někdy po osmdasátém roce už Honda měla motorku s turbem CX650, CX500(?) a byl to masakrální killerThomy píše:už chybí jen turbo

... asi před deseti lety jsem měl tu čest si dát na srazu tři kola v Brně... hrozný průběh motoru... ale jako jelo to, no

GIV Variant TDi ???kW
Turbodíra (?), možná by to šlo tak nazvat, ale nevím zda to bylo jako než se to nafoukne... abych řekl pravdu, tak ten spodek byl takový celkem jako u normální mašiny alá CB/CBR, ale pak nastal totální turbo nákop
Nevím, na čem jezdíš... něco jako, když na R1 kopneš 9000ot. a zatáhneš... a vynásob si ten pocit dvěma... Samozřejmě to ber jako "dobové porovnání"...
Navíc jsem v tom zátahu už neměl dobrý pocit ani z rámu... na druhou stranu seděl jsem pouze na jednou konkrétním kusu... nicméně pokud si vzpomínám, tak nic pěkného na tyhle mašiny nikdo neříkal.... snad vyjma kamikaze

Nevím, na čem jezdíš... něco jako, když na R1 kopneš 9000ot. a zatáhneš... a vynásob si ten pocit dvěma... Samozřejmě to ber jako "dobové porovnání"...
Navíc jsem v tom zátahu už neměl dobrý pocit ani z rámu... na druhou stranu seděl jsem pouze na jednou konkrétním kusu... nicméně pokud si vzpomínám, tak nic pěkného na tyhle mašiny nikdo neříkal.... snad vyjma kamikaze

GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
Turbo na ctyrkolku se mi nechce moc libit, protoze vetsina uzivatelu (alespon z meho okoli) se s tim moc nemazli a jen nastartuje a vezme za to - to by nedelalo dobre motoru ani turbu. Navic, turbo je zdrojem velkeho tepla. Treba to pro nekoho nejsou argumenty, ale z meho subjektivniho pohledu dostatecne pro to, aby se to do seriove vyroby nedostalo.
@Slavkov: kdyz se nad tim zamyslim, tak do jiste miry zajimave reseni - spodek je do mesta a "cukacky" a vrsek je pro gurmany s ocelovyma koulema
Nicmene to je opravdu prubeh pro fajnsmekry.
@Slavkov: kdyz se nad tim zamyslim, tak do jiste miry zajimave reseni - spodek je do mesta a "cukacky" a vrsek je pro gurmany s ocelovyma koulema

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
no, ono kdyby to s tím turbem nějak šlo, tak už by to nějakej kutil namontoval a ukázal minimálně na youtubkuForest píše:Turbo na ctyrkolku se mi nechce moc libit, protoze vetsina uzivatelu (alespon z meho okoli) se s tim moc nemazli a jen nastartuje a vezme za to - to by nedelalo dobre motoru ani turbu. Navic, turbo je zdrojem velkeho tepla. Treba to pro nekoho nejsou argumenty, ale z meho subjektivniho pohledu dostatecne pro to, aby se to do seriove vyroby nedostalo.
@Slavkov: kdyz se nad tim zamyslim, tak do jiste miry zajimave reseni - spodek je do mesta a "cukacky" a vrsek je pro gurmany s ocelovyma koulemaNicmene to je opravdu prubeh pro fajnsmekry.