trysky sprint 764 kde je sehnat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak tak... 

Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
-
- Přispěvovatel
Forest píše:@jouda1: A prave proto, ze se jedna o forum (a v tomto pripade s velkou tradici), tak bychom se meli snazit, aby bylo co nejprehlednejsi a duplicite temat se snazit zamezovat.
Kdyz pak prijde nejakej pablb, kterej se zaregistruje a "preventivne" zaspamuje cely forum topicama v ruznych sekcich s (temer) identickym dotazem, nejenze to forum zneprehlednuje, ale i zpomaluje.
Z toho duvodu bych se snazil nove prichozi preventivne vychovavat, protoze jak si je vychovame, takove je budeme mit. Tzn. kdyz uspeje s timhle bezohlednym pristupem ted, nic ho nedonuti, aby priste postupoval jinak
Pripomina mi to dnesni vychovu. Fracek v autobuse rve jako tur a kdyz nekdo matku nebo toho fracka slusne napomene, tak se jeste matka zacne vztekat a drzkovat na toho, kdo napomenul. ... uplny par let a matka se nestaci divit, ze dostala od toho fracka pres drzku.
...mi to neda.... ty jezdis autobusem?

:-@
Re: trysky sprint 764 kde je sehnat
Mas to v SZ,staci rictGombi píše:zdravím, chtěl bych dát do svého auto trysky sprint 764 ale nevím kde je mám obědnat za nejvýhodnější cenu poradte někdo díky.
Suzuki Burgman 650 40,5kW 2003
VW Multivan T5 2.5TDi 128kW 4-Motion 2008
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 81kW 2003
Škoda Yeti 1.2TSi 77kW 2012
VW Multivan T5 2.5TDi 128kW 4-Motion 2008
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 81kW 2003
Škoda Yeti 1.2TSi 77kW 2012
-
- Aktivista

V poho Zizalonejsem-naivka píše:...mi to neda.... ty jezdis autobusem?

No, a tohle konkretne jsem zazil. Nejaka blbka z mesta tam mela rozkocaneho parchanta (tak odhadem 5 let; deti mam rad, ale tohodle bych rezal asi jako zito) a kdyz si "dovolila" nejaka postarsi pani (+-50 let) slusne upozornit maminku, aby si to dite zklidnila, tak se do ni ta blbka pustila jako do sobe rovne, ne-li podrizene.
Kdo me zna, je si vedom, ze spis patrim mezi prchlivejsi jedince a na takove rozcapence nejsem zvedavej, natoz drze blbky ... takze jsem si nebral servitky a te drze blbce jsem slusne ale durazne naznacil, ze at vozi dite autobusem az ho nauci chovat se jako lidske, nikoliv zvireci mlade.
Pokusila se mi nejak odporovat ve smyslu, zda mam deti, tak jsem ji durazne sdelil, ze mam tri synovce, ktere obcas hlidam najednou a ze bych opravdu nebyl rad, kdyby me donutila byt pred jejim ditetem jeste hrubejsi, nez jsem, ze by to rozhodne neprospelo jeho vychove. Dale jsem ji naznacil, ze by mela vuci slusne se chovajicim starsim lidem projevovat vice respektu a slusnosti. Zalapala po dechu, nafoukla se, dite si zklidnila (resp. zklidnovala prubezne, coz ono nechapalo, protoze zjevne bylo vychovane jinak) a byl klid.
Uz me opravdu unavuji ty kecy o "zlomeni detske duse" - pak z toho vznikaji takovito rozcapenci a blbky, ktere se domnivaji, ze protoze vypadaji k svetu, okoli se z nich automaticky podela.
Paradoxne (coz je smutne), nejvice z toho byla vyjevena ta pani, ktere jsem se zastal - zjevne jsme na tom uz v CR tak v haji, ze se jedna o neco, na co nebyla pripravena ani nahodou ocekavat.
Naposledy upravil(a) Forest dne 31 říj 2012, 09:36, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: trysky sprint 764 kde je sehnat
hlavne pozor na chinu ! prodavaj to za stejne penize a nejedede to !Stifko píše:Mas to v SZ,staci rictGombi píše:zdravím, chtěl bych dát do svého auto trysky sprint 764 ale nevím kde je mám obědnat za nejvýhodnější cenu poradte někdo díky.
ted zrovna jsem se vozil s RACE 520 a jako serie nejaka

ja bych to koupil radeji u DP a podobne ! za malo penez malo PS

covece brouku na tom neco bude,tady jsem nekde vyhrabal fotky myslim cinskych trysek a detajly direk a kazda uplne jinde nez ma byt i jinak velka proste hruzinec
ex octa turbo2260,race520,12MM,koler,brzdy rs,organika a vr6,xenony,6speed, ex passat 74kw,hybrid va+vb,vstriky al,nyni ford transit sport van 96kw,turbo z 3.2,vstriky z 2,4,cca200ps