mohlo dojit k poskozeni lopatek pouze vlivem vetsi vule,kterou turbo melo ? ...a nejakou radu,pokud to mohlo byt necim jinym,co pred osazenim jinym turbem udelat ?
Dik
najeto 155 tis., stalo se to týden po chipu (cca 125kW,ujeto asi 300km,normální jízda), 100km po výměně oleje, začalo to hvízdat jak meluzína v komíně (cituju bráchu)
martinsidlo píše:To spíš,jako když tam něco spadlo.
to si nemyslim.. Do saci vrtule dejme tomu ale to vyfukove kde jdou jen plyny z motoru, pokud to nejsou kousky pistu, ale hlinik nevidim.
Dle toho jak vidim ru regulaci vyzhvenou a svetlou ale taky proste mohla prasknou hridel nebo se vysrat lozisko a pak to koliduje s regulaci.
To jsem taky už viděl,turbo jsem vyměnil za nějaké co si zákazník přinesl a za měsíc to samé,tak mu povídám "nemáte tam chip?" a on že jo a asi tak tři týdny než schořelo to první turbo, takže jsem ho poslal ať mu nahrají zpět původní soft pokud to dokáží ti co mu to chipovaly je to divné,ale neuměly to vrátit zpět,takže ke známemu co chipuje nahrát puvodní soft a bylo po problému a pak u známého znova nachipovat tak jak se MÁ a jezdí ted u plne v poho.
auto nekouřilo, jen začalo hvízdat a snížil se výkon, tak se rovnou odstavilo, otázka je, jestli se nemohla uvolnit nějaká usazenina, která by tohle způsobila, resp. jestli je bezpečné tam zítra dát nové turbo (moc nevěřím,že by tohle způsobil chip po 300km)...co radši před osazením novým turbem ještě zkontrolovat ?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!