startovací dávka edc 16
Moderátoři: šulda, Moderátoři
startovací dávka edc 16
Ahoj jakej je login pro EDC16 na startovací dávku 12233mě to nebere.
-
- Přispěvovatel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
dělám to protože nechce do auta nic dát a tohle byl nejrychlejší pokus jenže od poslední aktualizace mě to nejde a svoboda mě napsal at to dělám podle vis jenže to píše nějakou chybu 22 neplatný login a nejde to ani na kolegovím touranoj kde jsem mu to už zvyšoval takže bud je neco blbě v kabelu nebo ve mě a já musím zjistit kde.
to má blbí ve finále mu stejně nic jinýho nezbude než někomu zaplatit aby mu to udělal.Neni problém udělat úpravu startu na počkánígeo píše:dělám to protože nechce do auta nic dát a tohle byl nejrychlejší pokus jenže od poslední aktualizace mě to nejde a svoboda mě napsal at to dělám podle vis jenže to píše nějakou chybu 22 neplatný login a nejde to ani na kolegovím touranoj kde jsem mu to už zvyšoval takže bud je neco blbě v kabelu nebo ve mě a já musím zjistit kde.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Když do toho nechce nic dát, asi bude chodit pěšky.váha píše:to má blbí ve finále mu stejně nic jinýho nezbude než někomu zaplatit aby mu to udělal.Neni problém udělat úpravu startu na počkánígeo píše:dělám to protože nechce do auta nic dát a tohle byl nejrychlejší pokus jenže od poslední aktualizace mě to nejde a svoboda mě napsal at to dělám podle vis jenže to píše nějakou chybu 22 neplatný login a nejde to ani na kolegovím touranoj kde jsem mu to už zvyšoval takže bud je neco blbě v kabelu nebo ve mě a já musím zjistit kde.

U mě taky na počkání.

Třeba nebude,přidělá kliku na startér až mu startér klekneBugs.Bunny píše:Když do toho nechce nic dát, asi bude chodit pěšky.váha píše:to má blbí ve finále mu stejně nic jinýho nezbude než někomu zaplatit aby mu to udělal.Neni problém udělat úpravu startu na počkánígeo píše:dělám to protože nechce do auta nic dát a tohle byl nejrychlejší pokus jenže od poslední aktualizace mě to nejde a svoboda mě napsal at to dělám podle vis jenže to píše nějakou chybu 22 neplatný login a nejde to ani na kolegovím touranoj kde jsem mu to už zvyšoval takže bud je neco blbě v kabelu nebo ve mě a já musím zjistit kde.![]()
U mě taky na počkání.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
To bude potřeba to upravit pořádně, bo klikou to bude za tepla chtít pořádný otáčky.váha píše:Třeba nebude,přidělá kliku na startér až mu startér klekneBugs.Bunny píše:Když do toho nechce nic dát, asi bude chodit pěšky.váha píše: to má blbí ve finále mu stejně nic jinýho nezbude než někomu zaplatit aby mu to udělal.Neni problém udělat úpravu startu na počkání![]()
U mě taky na počkání.

tady je ta klika http://www.youtube.com/watch?v=VCF0r0SLpX8 

Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza