nevracia tiahlo rucnej brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevracia tiahlo rucnej brzdy
chcem sa opýtať,, menil som zadnú nápravu za kotúčovú a po čase som si všimol že na ručnej brzde sa mi nevracia úplne hore tiahlo prasiatka na pravej strane,, aj na stk mi povedal že prava strana je slabšia. rozobral som celé prasiatko vyčistil namazal ale žiadna zmena.. co by som mal urobiť?? nemôže byť chyba v páke ručnej brzdy? počul som že na bubon je iná ako na kotúč!!! alebo je problém v lanku? lebo keď som dal dole prasiatko a nebolo nahodené lanko tak to tiahlo chodilo normálne.. porďte niečo
Octavia 1U5 2001, 1.9 tdi, 66kw, ALH, Elegance, Chip 128ps
a co lanko chodí normálně volně jako to druhý ?? Páka udajně jiná je taky jsem se to tu dočel někde ale mám z bubnovky a problém nemám žadnej a vše funguje tak nevím jakej je rozdíl a nehledě na to že mám doma i auto s kotoučem orig a čislo na ní je stejné jako na mé a to moje mělo bubny původně tak nevím jak to montovali.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
lanká som cistil a premazal keď som menil nápravu len keď som chcel došponovať lanko všimol som si že tá pravá strana je šikmo už na kolíske páky... len mi to stále pripadá ako keby pri zaťažení nejako nefungoval mechanizmus toho samodoťahovania podla opotrebenia prasiatka... ale naprázdno to išlo normálne až úplne von....
Octavia 1U5 2001, 1.9 tdi, 66kw, ALH, Elegance, Chip 128ps
No a vrací se ti teď úplně páka na trnemu? Pokud ne musíš to komplet rozebrat bývá to zarezle právě přímo na tom čepu páky! Popřípadě já si ještě na svoje auto dokupuju pružiny na tu páku! VW je má v základu na škoda to musíš dokoupit 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.