Adutivum SHERON super disel - jaká je jeho kvalita?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bobanius
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bobanius »

Já používám VIF už dva roky letní /zimní a bez problému. Zimní starty jsou OK.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
ka-spel
Přispěvovatel

Příspěvek od ka-spel »

Fidorek píše:Já používám ten Sheron Super Diesel Aditiv 250ml Je to takový zelený a hnusně to smrdí :D
Obrázek

PS: Máte nějakej trik jak to do té nádrže lijete? já používám trychtýř ale je to jen tak tak a zápasim stim :(
Tak to je kokotský balení. Ale ani plastový balení nejrůznějších přípravků wynns, stp, gold eagle atd. není výhra. Nejlíp to má vyřešeno Miller http://www.millersoils.cz/253--diesel-power-ecomax.html
cippis
Přispěvovatel

Re: Adutivum SHERON super disel - jaká je jeho kvalita?

Příspěvek od cippis »

hanyking píše:Koupil jsem si aditivum v Kaufu. dal jsem pro jistotu o 50% větší množství a stejně mě dnes zamrzla nafta. Naftu jsem tankoval nejlevnější u ORLEANU ale pak jsem tam dal to aditivum. -15 bez problému -20 zamrzlo to. Chytlo to ale po chvílí začaly kolísat otáčky a už jsem to nestartl.
Nazazil jsem na něj na OMV.
Sheron Super diesel aditivum je převlečený a dražší VIF
Sheron Diesel adituvum je nějaká sračka no name
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Xkremilek
Přispěvovatel

Re: Adutivum SHERON super disel - jaká je jeho kvalita?

Příspěvek od Xkremilek »

cippis píše:
hanyking píše:Koupil jsem si aditivum v Kaufu. dal jsem pro jistotu o 50% větší množství a stejně mě dnes zamrzla nafta. Naftu jsem tankoval nejlevnější u ORLEANU ale pak jsem tam dal to aditivum. -15 bez problému -20 zamrzlo to. Chytlo to ale po chvílí začaly kolísat otáčky a už jsem to nestartl.
Nazazil jsem na něj na OMV.
Sheron Super diesel aditivum je převlečený a dražší VIF
Sheron Diesel adituvum je nějaká sračka no name
S tim super dieslem je to tak jak pises a klasicky Sheron Diesel aditiv je puvodni aditivum od Sheronu ktere je hlavne proti zamrzani nafty a nespis nema dalsi jine pridavne vlastnosti jako Super Diesel. Ale taky funguje ;)
Golf IV TDI 85kw Highline
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“