Záměna převodovky O1 za jinou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Záměna převodovky O1 za jinou
Dobrý den, na O1 sdi 99 se mi nejprve rozsypala původní převodovka s tím že byla prasklá skříň, chtěl jsem osel ušetřit tak jsem si pro repasovanou zajel sám do polska již při koupi jsem neměl dobrý pocit jelikož se neshodoval kod byl jsem ale ujištěn že je identická a určená pro sdi. Po namontování jsem zjistil že je benzínová nu ale vzhledem k tomu že mám otce na vozíku a má matka s ním potřebuje nutně jezdit jsem ji tam nechal neb mamka jezdí maximálně do 100. Bohužel se ta almara po 4 měsících sypla...No s polakem je to k ničemu tak se ptám zdali se dá zaměnit za jinou pokud možno bez úprav. Kod původní byl DUS. Inzerát už jsem si dal ale kdyby někoho něco napadlo tak budu rád je to bohužel i o penězích.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
o glivicích vím jen jedno nakukají ti cokoliv aby prodali dají ti záruku na vrácení peněz, všechno co chceš pokud je něco špatně nic nezmůžeš vystekáš se a jedeš domů to tam umí dokonalea pokud máš štěstí přiejjedeš s nevykradeným autemjanekhdi píše:Nějaká fa Madimotors... koupil jsem to v Gliwicích byly tam dvě fa jedna neměla a doporučila mi druhou možná dvě těla jedna hlava ale to je jedno výsledek je stejný.

pokud chceš polsko musíš si najít firmu která se permanentně zbývá opravami převodovek a umí v tom chodit

-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
to tlačítko znám a hledal jsem, našel B4td a f1sdi ale co se vše musí předělat jsem již nedohledal, nesedím a nečekám na zázrak
Ale asi tam musí jiný setrvák,spojka a řazení.

Naposledy upravil(a) janekhdi dne 05 pro 2012, 21:53, celkem upraveno 1 x.
jediná zámněna je OI 55kw benzín,16 AEE nebo 1,4 16v 55kw
samozřejmně i z GIV,leon atp.
74,75kw mají jiné převody
samozřejmně i z GIV,leon atp.
74,75kw mají jiné převody
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Dík, předpokládám že myslíš záměnu bez úprav a píšeš že to má stejný převodový poměr... Zkusím rozšířit své hledání. Nu mám ještě dotaz zdali by se nedaly přeházet jen střeva? Z tdi do té mé nejspíš 100hp almary... budou sedět? Mám na mysli Průměr hřídelí a co já vím co ještě...Možná vymýšlím pičoviny ale tonoucí se chytá i toho co neplave.