Dálka Toledo II

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
montyxx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dálka Toledo II

Příspěvek od montyxx »

Potrebuju vyresit dalku na Toledo II, pri koupi auta jsem dostal jen jeden klic a to bez dalky. Vite nekdo jaky klicek s jakym kmitoctem tam patri, popripade mate nekdo na prodej? Cislo komfortky je 1J0959799S, generaci imma neznam, je to vyrobeny zacatkem roku 1999, 1,9 TDI 81 KW.
Diky za pomoc, Montyxx.
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

433mhz
montyxx
Přispěvovatel

Příspěvek od montyxx »

montyxx
Přispěvovatel

Příspěvek od montyxx »

Tak teda vam vsem moc dekuju za pomoc. Koukam, ze to tady uz zase stoji uplne za hovno, je tu jen par namachrovanejch blbecku, jako predloni, kdyz jsem potreboval u Venta orovnat celo kliky, mistr Ladas mi to nechtel udelat ani za penize..... Myslel jsem si, ze tohle forum je o vzajemny pomoci a reseni problemu s autama, asi jsem se spletl. Takze jeste jednou moc diky a vsem hezkej novej rok a spoustu zavad se kterejma vam nikdo nepomuze. :D
pepiknet
Přispěvovatel

Příspěvek od pepiknet »

skoč si přímo do vw oni ti ho podle vin-ka objednají a nakodují,cena kolem 2-2500 dělal jsem to tak předloni
SEAT Toledo II,1.9 TDI AHF 81kw,EGR off
montyxx
Přispěvovatel

Příspěvek od montyxx »

Problem je v tom , ze v seatu nechtej prodat holej klic bez vyfrezovanejch drazek a ja nevim jestli tam jsou jeste puvodni vlozky nebo ne. Nechci vyhodit penize za to co mi nebude chodit. Klicek bych sehnal za pulku nevyfrezovanej a znamej mi ho udela podle myho, jenom si nejsem jistej jestli tenhle je kompatibilni.....
http://www.kanclservis.cz/cz-detail-670 ... -id48.html
Cislo komfortky je 1J0959799S, generaci imma neznam, je to vyrobeny zacatkem roku 1999, 1,9 TDI 81 KW.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“