po lesní cestě nejzdi , na soukromým pozemku (i když je můj) bordel nedělej protože se líhnou nějaký zkurvený kukačky o 2km dál , mx tratě zakázat dělá to bordel , off v lese na cestě nejezdit , ........... a ani to pivko na zastávce nechlastej protože veřejně pohoršuješ
takže seď doma na prdeli a šoupej nohama!!! ..................NASRAT !!!!!
automobilka Avtoros a jejich monstrum
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Ono už to tady zaznělo... např. tady kousek od Brna ve Vranově je motokrosová trať... už od dob Svazarmu (a možná i déle)... samozřejmě, že je v době tréninků (2x týdně) a závodů rachot... nicméně místní to tak nějak berou, prostě se dohodli tréninky 2x týdně a nikdo z kluků si zase na druhou stranu nedovolí jet mimo tyto dny (by dostal od krosařů...)
Průser nastal až s těma zkurv*nejma naplaveninama, co si tam postavili své satelitní domečky... teď se snaží trať zakázat... a nejenom to, dokonce i místním zakázat chovat zvířata (na vesnici!)
... protože to bučí, mečí, kdáká... a smrdí... a protože už je naplavenin hafo, tak už se volí do zastupitelstva... a pěkně vydávají vyhlášky... no asi staří udělali chybu, když dovolili stavět přivandrovalým naplaveninám 
... a pak holt kluci jezdí, kde se dá
Průser nastal až s těma zkurv*nejma naplaveninama, co si tam postavili své satelitní domečky... teď se snaží trať zakázat... a nejenom to, dokonce i místním zakázat chovat zvířata (na vesnici!)
GIV Variant TDi ???kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Měli jsme tu něco podobného. Začalo se tady pyskovat na motocrosaře, ale rychle pochopili, že by jsme se přejmenovali na enduristy, nasadili RZ a jezdili jen tak po silnici mezi barákama v souladu se silničním zákonem.Slavkov píše:Ono už to tady zaznělo... např. tady kousek od Brna ve Vranově je motokrosová trať... už od dob Svazarmu (a možná i déle)... samozřejmě, že je v době tréninků (2x týdně) a závodů rachot... nicméně místní to tak nějak berou, prostě se dohodli tréninky 2x týdně a nikdo z kluků si zase na druhou stranu nedovolí jet mimo tyto dny (by dostal od krosařů...)![]()
Průser nastal až s těma zkurv*nejma naplaveninama, co si tam postavili své satelitní domečky... teď se snaží trať zakázat... a nejenom to, dokonce i místním zakázat chovat zvířata (na vesnici!)... protože to bučí, mečí, kdáká... a smrdí... a protože už je naplavenin hafo, tak už se volí do zastupitelstva... a pěkně vydávají vyhlášky... no asi staří udělali chybu, když dovolili stavět přivandrovalým naplaveninám
Je to o pochopení, i kdyby mě nezajímaly letadélka na rádio, přeci nebudu protestovat, když nám na louce pouští éro. Jezdí tady na koních, /moje žena jezdí taky/a naserou na silnici, tak s ohledem na motocyklisty i na jezdkyně trus uklidím..Kolikrát jde opravdu o ho.no, ale čecháček, aby něco udělal zadarmo, to teda né, já mám svá práva. Já když slyším jájistu, tak vím, že je to vůl. Tolerance a přejícnost jiným tady chybí a tihle lidé dělají blbou náladu. Hoši se natankují a pořvávají, no a co? Já řval jako na lesy ,vokna se otevíraly a soudružky sepisovaly hlášení...Nejhorší, že staří otrávení dědci zapomínají, jací byli sami..a to jim je někdy i 40 let. Ožení se a jsou to protivní ocasové..Kolikrát si říkám, proč si nehodí mašli, když je to tady tak sere..
Vstřícnost k "normálním " lidem se vždy vrátí zpátky...
Vstřícnost k "normálním " lidem se vždy vrátí zpátky...
nepropadat panice...