automobilka Avtoros a jejich monstrum

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bombastiq
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od bombastiq »

po lesní cestě nejzdi , na soukromým pozemku (i když je můj) bordel nedělej protože se líhnou nějaký zkurvený kukačky o 2km dál , mx tratě zakázat dělá to bordel , off v lese na cestě nejezdit , ........... a ani to pivko na zastávce nechlastej protože veřejně pohoršuješ

takže seď doma na prdeli a šoupej nohama!!! ..................NASRAT !!!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Forest píše: ......
Foreste, ani trochu jsi nezkusil pochopit co jsem napsal. Pokud mi bude někdo opakovaně jezdit po lese, dostane přes držku.
Něco jiného je někam natahovat lanko a nechat v lese chcípnout mladého kluka, jen proto, že má jiný druh koníčků než já.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Ono už to tady zaznělo... např. tady kousek od Brna ve Vranově je motokrosová trať... už od dob Svazarmu (a možná i déle)... samozřejmě, že je v době tréninků (2x týdně) a závodů rachot... nicméně místní to tak nějak berou, prostě se dohodli tréninky 2x týdně a nikdo z kluků si zase na druhou stranu nedovolí jet mimo tyto dny (by dostal od krosařů...) :D
Průser nastal až s těma zkurv*nejma naplaveninama, co si tam postavili své satelitní domečky... teď se snaží trať zakázat... a nejenom to, dokonce i místním zakázat chovat zvířata (na vesnici!) :o... protože to bučí, mečí, kdáká... a smrdí... a protože už je naplavenin hafo, tak už se volí do zastupitelstva... a pěkně vydávají vyhlášky... no asi staří udělali chybu, když dovolili stavět přivandrovalým naplaveninám 8)

... a pak holt kluci jezdí, kde se dá (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Slavkov píše:Ono už to tady zaznělo... např. tady kousek od Brna ve Vranově je motokrosová trať... už od dob Svazarmu (a možná i déle)... samozřejmě, že je v době tréninků (2x týdně) a závodů rachot... nicméně místní to tak nějak berou, prostě se dohodli tréninky 2x týdně a nikdo z kluků si zase na druhou stranu nedovolí jet mimo tyto dny (by dostal od krosařů...) :D
Průser nastal až s těma zkurv*nejma naplaveninama, co si tam postavili své satelitní domečky... teď se snaží trať zakázat... a nejenom to, dokonce i místním zakázat chovat zvířata (na vesnici!) :o... protože to bučí, mečí, kdáká... a smrdí... a protože už je naplavenin hafo, tak už se volí do zastupitelstva... a pěkně vydávají vyhlášky... no asi staří udělali chybu, když dovolili stavět přivandrovalým naplaveninám 8)

... a pak holt kluci jezdí, kde se dá (noteeth)
Měli jsme tu něco podobného. Začalo se tady pyskovat na motocrosaře, ale rychle pochopili, že by jsme se přejmenovali na enduristy, nasadili RZ a jezdili jen tak po silnici mezi barákama v souladu se silničním zákonem. :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to o pochopení, i kdyby mě nezajímaly letadélka na rádio, přeci nebudu protestovat, když nám na louce pouští éro. Jezdí tady na koních, /moje žena jezdí taky/a naserou na silnici, tak s ohledem na motocyklisty i na jezdkyně trus uklidím..Kolikrát jde opravdu o ho.no, ale čecháček, aby něco udělal zadarmo, to teda né, já mám svá práva. Já když slyším jájistu, tak vím, že je to vůl. Tolerance a přejícnost jiným tady chybí a tihle lidé dělají blbou náladu. Hoši se natankují a pořvávají, no a co? Já řval jako na lesy ,vokna se otevíraly a soudružky sepisovaly hlášení...Nejhorší, že staří otrávení dědci zapomínají, jací byli sami..a to jim je někdy i 40 let. Ožení se a jsou to protivní ocasové..Kolikrát si říkám, proč si nehodí mašli, když je to tady tak sere.. :(
Vstřícnost k "normálním " lidem se vždy vrátí zpátky...
nepropadat panice...
fredy01
Nováček

Příspěvek od fredy01 »

Forest píše:Jinymi slovy, dokonale lziva reklama, ktera ma upoutat pozornost neceho, co stejne zakaznik nedostane ... no neber to :roll:
asi tak nějak no. ale zmáknutý a promyšlený to mají dobře.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“