Diagnostika

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

subaru1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od subaru1 »

kevino píše:
Package píše:a je tu jeden zase "spokojny " zakaznik od nich...
takze si sa popalil co?ake softy ti k tomu dali??
mohli by tu napisat vsetci spokojny a aj nespokony :D

alebo tu spravit anketu. len aby to nedopadlo tak ako ta ich anketa. ze ju stale resetovali. vid uvod tejto temy ;)

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ht=autocon
Rád bych viděl aspoň jednoho spokojeného zákazníka co s tímto dělá diagnostiku (ne co to má jen na hraní).
eric
Nováček

Příspěvek od eric »

Přečetl jsem si mnoho diskuzí na tomto fóru. Vidím, že ta firma není seriózní a mnoho lidí má s ní zlé zkušenosti (nebo slyšela, že seriózní není), jenom ojebává lidi, kterí nejsou zkušení. Neporadí mě někdo, kde jsi mám koupit autodiagnostiku, nejsem profík a nechci aby zůstala ležet na stole...

Odporučíte nějakou stránku, kde bych jsi ji mohl objednat? Jednalo by se o vozidlá Škoda, Seat, Audi a VW. Sloužila by pouze k jednoduchým účelům (čtení a mazání chyb, ...), ne k programovaní R. J..
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

[quote="eric"]Přečetl jsem si mnoho diskuzí na tomto fóru. Vidím, že ta firma není seriózní a mnoho lidí má s ní zlé zkušenosti (nebo slyšela, že seriózní není), jenom ojebává lidi, kterí nejsou zkušení. Neporadí mě někdo, kde jsi mám koupit autodiagnostiku, nejsem profík a nechci aby zůstala ležet na stole...

Odporučíte nějakou stránku, kde bych jsi ji mohl objednat? Jednalo by se o vozidlá Škoda, Seat, Audi a VW. Sloužila by pouze k jednoduchým účelům (čtení a mazání chyb, ...), ne k programovaní R. J..[/quote

motordiag.cz
anty
Nováček

Příspěvek od anty »

subaru1 píše:
kevino píše:
Package píše:a je tu jeden zase "spokojny " zakaznik od nich...
takze si sa popalil co?ake softy ti k tomu dali??
mohli by tu napisat vsetci spokojny a aj nespokony :D

alebo tu spravit anketu. len aby to nedopadlo tak ako ta ich anketa. ze ju stale resetovali. vid uvod tejto temy ;)

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ht=autocon
Rád bych viděl aspoň jednoho spokojeného zákazníka co s tímto dělá diagnostiku (ne co to má jen na hraní).
tak AUTOCON je podvod celá firma treba na ňu trestne stíhanie za nelegálny soft čo ponuka-ju na ich stránke http://autocon.xf.cz a Prepojovací balík Type CAN je to čina ELM 327 z ich cedečkom z demo verziou a o podpore čo ponuka-ju odkazy na stránky z demo a trial verziami a nelegálnym softom
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

http://autocon.xf.cz/index.php?lng=0&p0 ... howp&p6=64

odstaveni egr, kalibrace tacho, fakt zajimavy (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
martin.humlak
Nováček

Příspěvek od martin.humlak »

anty, v cine sa dnes vyraba vsetko len to ma iny obal a farbu. ale nelegalny soft??? tak to uz je sila!!! napis nam viac o tom nech tu vieme o co sa jedna. alebo ako si to myslel pretoze demo a trial nie je nelegalny
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Od Autocon mám doma kábel (KKL USB+ soft VAG 304.cz) a šlape už tretím rokom úplne bez problémov(nie som mechanik-pomáham len sebe a kamošom). Kolega má malý servis a má od nich tiež káble a vôbec sa nestažuje. Myslím,že kvalita je úmerná cene. Riešili sme aj pomoc po telefóne a nebol s nimi problém.
milanv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanv »

juro, aj ja mam diag od autocon a som s ňou spokojný. ale vieš, ten kto si to poriadne neprečíta a s tým nevie robiť bude chodiť dookola vyplakávať na fóra aký bol ojebabraný a jedno či to bude foťák mobil alebo diagnostika. keby neexistovali čínske klony tak Autocon by bol TOP vo svojej cenovej kategórii. tu hneď romanespana tiež nevie o čom píše, pred 4 mesiacmi objavil XP mód a smajlikuje ako teenager ,dal by som krk že má doma samé klony. ale škoda to sem písat lebo ťa hneď označia ze si človek od nich.
Audi A4, to je moje
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

milanv píše:juro, aj ja mam diag od autocon a som s ňou spokojný. ale vieš, ten kto si to poriadne neprečíta a s tým nevie robiť bude chodiť dookola vyplakávať na fóra aký bol ojebabraný a jedno či to bude foťák mobil alebo diagnostika. keby neexistovali čínske klony tak Autocon by bol TOP vo svojej cenovej kategórii. tu hneď romanespana tiež nevie o čom píše, pred 4 mesiacmi objavil XP mód a smajlikuje ako teenager ,dal by som krk že má doma samé klony. ale škoda to sem písat lebo ťa hneď označia ze si človek od nich.
ja jsem objevil xp mod? jsem teenager? mam pouze klony? jestli o mne nic nevis, tam si me neber do huby.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
anty
Nováček

Příspěvek od anty »

martin.humlak píše:anty, v cine sa dnes vyraba vsetko len to ma iny obal a farbu. ale nelegalny soft??? tak to uz je sila!!! napis nam viac o tom nech tu vieme o co sa jedna. alebo ako si to myslel pretoze demo a trial nie je nelegalny
tak po kúpe Prepojovací balík Type CAN som zistil že to je ELM 327 ako propagujú na stránke Keďže funkcionalita je značne rozsiahla, uvedieme stručný súhrn: kontrola reálneho stavu elektroniky
zistenie problémov s automobilom
zobrazenie aktuálnej rýchlosti, otáčok, teploty i ďalších hodnôt v reálnom čase na obrazovke počítača
nastavenie parametrov riadiacich jednotiek (napr. škrtiace klapky)
aktivácia funkcií (napr. automatické doťahovanie okien, TV)
diagnostika
čítanie a mazanie chýb riadiacich jednotiek
merania veličín, detekcia vadného komponentu auta na základe zlej hodnoty
zistenie poruchy (vadnej súčiastky)
mazanie notifikácií po výmene dielov
Ale pravda je že 327 ide Základná diagnostika motora- čítanie/mazanie chýb, livedata, čítanie základných údajov vozidla
Obsah

Obsahom CD je vybavenie pre "rýchly štart" diagnostického zariadenia, resp. aby bolo možné zariadenie ihneď využívať.
na nom bola demo verzia PCMSCAN Daný program je v licencii DEMO a slúži na odskúšanie balíka.
Na ostré používanie zariadenia TYPE CAN odporúčame používať program SCANMASTER , ktorý nájdete v našom katalógu na webe autocon a existuje aj v Českom jazyku.
Pre prístup ku katalógu sa musíte prihlásiť použitím prihlasovacieho mena/hesla, ktoré ste obdržali so zariadením. odkaz na stranku
http://zalil.ru/34038687/102335a7.50c06 ... 1.7_cz.zip
Váž. zákazník
1. odinštalujte všetky verzie programu scanmaster
2. stiahnite iba scanmaster CZ Aktualizace
3. rozbalte
4. sú tam 2 súbory, najprv nainštalujte najprv základný (ten, ktorý má kratší názov)
5. nainštalujte Update CZ – tu v prvom kroku kliknite na „NEXT“ a v ďalšom kroku Vám program zobrazí požadovaný kód, ktorý si buď presne opíšte alebo najlepšie skopírujte.
6. teraz spustíte program a zadáte kód
7. ak nie je program česky, zmeníte jazyk na češtinu v nastaveniach
S pozdravom
AUTOCON Distribúcia
návod na inštaláciu crek programu od AUTOCON s.r.o.na stránke majú mnoho takýchto odkazov a ochotne vám to aj pomôžu nainštalovať do vašeho počítača je to v cene Služba Prístup

aktualizácie software
technická podpora
poradenstvo
e-catalog
e-manuály
know-how
on-line komunita
3d-Party
24/7/365
anty
Nováček

Příspěvek od anty »

jurosdi píše:Od Autocon mám doma kábel (KKL USB+ soft VAG 304.cz) a šlape už tretím rokom úplne bez problémov(nie som mechanik-pomáham len sebe a kamošom). Kolega má malý servis a má od nich tiež káble a vôbec sa nestažuje. Myslím,že kvalita je úmerná cene. Riešili sme aj pomoc po telefóne a nebol s nimi problém.
a soft máš od nich alebo ??????
anty
Nováček

Příspěvek od anty »

milanv píše:juro, aj ja mam diag od autocon a som s ňou spokojný. ale vieš, ten kto si to poriadne neprečíta a s tým nevie robiť bude chodiť dookola vyplakávať na fóra aký bol ojebabraný a jedno či to bude foťák mobil alebo diagnostika. keby neexistovali čínske klony tak Autocon by bol TOP vo svojej cenovej kategórii. tu hneď romanespana tiež nevie o čom píše, pred 4 mesiacmi objavil XP mód a smajlikuje ako teenager ,dal by som krk že má doma samé klony. ale škoda to sem písat lebo ťa hneď označia ze si človek od nich.
prosím ťa a akú diagnostiku máš mohol by si nám povedať.. ďakujem
anty
Nováček

Příspěvek od anty »

romanespana píše:http://autocon.xf.cz/index.php?lng=0&p0 ... howp&p6=64

odstaveni egr, kalibrace tacho, fakt zajimavy (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)

ELM 327 od AUTOCON to dokáže milanv je živí dôkaz :? (rofl)
milanv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanv »

ja mam este starsie zariadenia A + B uz sa nepredavaju ale na moje auto to staci - B je predchodca CAN). a funkcie ktore tam su spomenute ideu , aj obmedzenie EGR - cez VAG a dokonca na niektorych autach isla aj uprava km alebo reflash eepromky. takze neviem o com tu tocite ze to nejde. len treba pouzit vag, k comander alebo iny spravy soft. ja mam este vstup na ich stranky a ani taky link tam nie je takze ci spinis ty alebo oni to nei je to moj problem len sa chcem opytat precosi vlastne nevratil zariadenie ked maju na stranke skusobnu 7 dni dobu vysvietenu do oci bijucim hrubym pismom a miesto toho tu vyplakavas?
Audi A4, to je moje
anty
Nováček

Příspěvek od anty »

milanv píše:ja mam este starsie zariadenia A + B uz sa nepredavaju ale na moje auto to staci - B je predchodca CAN). a funkcie ktore tam su spomenute ideu , aj obmedzenie EGR - cez VAG a dokonca na niektorych autach isla aj uprava km alebo reflash eepromky. takze neviem o com tu tocite ze to nejde. len treba pouzit vag, k comander alebo iny spravy soft. ja mam este vstup na ich stranky a ani taky link tam nie je takze ci spinis ty alebo oni to nei je to moj problem len sa chcem opytat precosi vlastne nevratil zariadenie ked maju na stranke skusobnu 7 dni dobu vysvietenu do oci bijucim hrubym pismom a miesto toho tu vyplakavas?
tak čítať skús ty ak máš prístup ta sa pripoj chod na software TYPE CAN program SCANMASTER otvor si CZ Aktualizace a nainštaluj potom mi napíš čo to je a máš VAG a soft máš aký asi nie orginál z licenciou.........
ale pod ich označením TYPE CAN je to iba ELM 327 aby si pochopil o čom tu píšem tak asi aby si to pochopil tak ti tu dám príklad predám ti AUDI XXL FULL VÝBAVA cena 1500eur má kupujúci právo odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní od prevzatia tovaru bez uvedenia dôvodu. Kupujúci svoje právo odstúpiť od zmluvy uplatňuje písomne, e-mailom alebo telefonicky na kontak predávajúceho, nevzbudzujúcim pochybnosti, že došlo k odstúpeniu od zmluvy. V prípade, že kupujúci uplatní svoje právo odstúpiť od zmluvy, vráti tovar na adresu predávajúceho, ak sa predávajúci a kupujúci nedohodli inak. Tovar s úplným príslušenstvom je povinný vrátiť v originálnom nepoškodenom balení. Tovar ani príslušenstvo nesmú byť poškodené a nesmú javiť známky používania.
až keď ti ju pošlem zabalenú a ty ju rozbalíš zistíš aká to je .......ja ti budem tvrdiť že si porušil podmienky aj keď zistíš čo som ti poslal za auto keď to rozbalíš ta budeš ho chceť naštartovať tak bude iba štarter točiť to je to demo na ukážku a ak chceš aj s ním jazdiť tak si kúpiš noví motor s papiermi o kúpe alebo si ho môžeš ukradnúť a jazdiť ......
čakám na tvoju ponuku ?????
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“