sikin1987 píše:muzu do toho vstoupit? taky uz vyhlizim nove auto nemam rad francpze,protoze se blbe opravuji(debilne reseny pristup)
ale motory jako je 1,4 HDi a 1,5 dci se mi moc libi. muzete mi nekdo poradit jak to je se sepotrebou oproti 1,9tkam? kamos me presvedcuje,ze treba 1,3 JTD zere stejne a vic jak 1,9 JTD,ale srovnava to s unijetem.
papirove hodnoty jsou u vsceh nizkobjemovych motoru hezke,ale jaka je realita? opravdu umi jet ty motory za 6 ve emste? pisou aj 5,5 jak kerej
jezdim jen mesto a benzinaky me vzdy sezerou.
dale jak se daji nacipovat? tentokrat chci vybirat auto fakt poradne a ziskat co nejvic informaci
Vo firme máme FIAT DOBLO 1,9JTD, alebo 1,6 ?, no neviem či nekecám s obsahom, lebo ma to nezaujíma . Má 50tis km, spotreba 7,0 keď sa bicykluješ a keď mu trošku dáš zabrať tak 8-9litrov a je to malá dodávka. Veľký Boxer Max 2,8Hdi hovado - dlhodobá 8,00, no po 200tisíc, sa to kurví, uvaril sa piest a bla bla bla

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS