Zatékání a vyndání koberce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zatékání a vyndání koberce
Ahoj řeším zatékání do auta. Neví někdo co musím vše sundat, když chci vyndat celej koberec? V zadu a sedačky ven mi je jasny, ale co předek. Vede to pod palubovku, a ještě mi neni jasny co se středovým tunelem. Díky moc všem
Auto v popise
Auto v popise
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Já ho nebudu dávat pryč, jen ho chci vyndat a pořádně vysušit. S tím zatékáním, vím kde je problem. Je to prostě nemoc. Jen potřebuju vědět něco víc o tom co všechno sundat.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
-
- Aktivista
co všechno sundat to snad všechno vidíš a až na to přijdeš tak možná sjistíš co já pozvednout ty koberce latí udělat průduchy a valit ventilátorSlajchy píše:Já ho nebudu dávat pryč, jen ho chci vyndat a pořádně vysušit. S tím zatékáním, vím kde je problem. Je to prostě nemoc. Jen potřebuju vědět něco víc o tom co všechno sundat.
musíš vykochat celý interier sedačky, plasty, boční střední, pod palubkou ten středový most tam máš konzole ty vyšroubuješ a celý koberec vysuneš
upřímnou soustrast

petr petr píše:Vytlač ten střed do dveří a vytáhni okno.

Samořez našroubuj do toho malého válečku a vytáhni k sobě a pak ten větší.Až to budeš vracet tak si strč ten malý váleček kouskem do toho většího pak strčit do okna a domáčknout malý váleček
Tel:776005385 Nový Bor
JJ taky jsem to dělal
musíš sjet s okném dolů vytlačit ten blbinec plastový vyjet nahoru přelepit okno aby zůstalo na hoře sjet dolů vyndat plech stahovačku.Jak to dávam dohromady tak používam tyto kleště
http://www.svarecky-obchod.cz/rucni-nar ... kulate.htm
Pod kobercem bude ještě izolace ta bude napitá jak žok
jinak sedačky ven, nášlap nejlépe i kastlík, středový tunel a ty plastové lišty dole pod b sloůpkem baha na ten nášlap vysouvá se nahoru 

http://www.svarecky-obchod.cz/rucni-nar ... kulate.htm
Pod kobercem bude ještě izolace ta bude napitá jak žok

Seat toledo rv04 66kw rotačka
Díky díky, Zatím jsem to udělal tak, že jsem do auta šoupnul 1kW topení a pod koberec na každou stranu strčil větrák z PC, aby to trošku honilo vzduch. Docela to schne. No řezat koberec nebudu. To bych si raději dal tu práci a všechno vyndat. Až k tý palubce to je docela v poho.