Zatékání a vyndání koberce

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Slajchy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zatékání a vyndání koberce

Příspěvek od Slajchy »

Ahoj řeším zatékání do auta. Neví někdo co musím vše sundat, když chci vyndat celej koberec? V zadu a sedačky ven mi je jasny, ale co předek. Vede to pod palubovku, a ještě mi neni jasny co se středovým tunelem. Díky moc všem

Auto v popise
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

máš ideální počasí na řešení tohoto problému přeju mnoho štětí ;)
1M
Přispěvovatel

Příspěvek od 1M »

Zatékání vyřešíš odepnutím tapeců dveří, odstranění zpuchřelého těsnění kolem stahovačky a zamáznutí silikonovým tmelem. Dávat pryč koberec mi přijde zbytečný, dělal jsem to taky v chladným počasí a přenosný přímotop s ventilátorem to vyřešil parádně. Doporučuju stálý dohled :D
slovacek.milos
Aktivista

de to pod těma kobezcema protáhnout desku a ventilátor

dobrou práci odvede i akuvrtačka v tom správném místě ;)
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

Já ho nebudu dávat pryč, jen ho chci vyndat a pořádně vysušit. S tím zatékáním, vím kde je problem. Je to prostě nemoc. Jen potřebuju vědět něco víc o tom co všechno sundat.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
slovacek.milos
Aktivista

Slajchy píše:Já ho nebudu dávat pryč, jen ho chci vyndat a pořádně vysušit. S tím zatékáním, vím kde je problem. Je to prostě nemoc. Jen potřebuju vědět něco víc o tom co všechno sundat.
co všechno sundat to snad všechno vidíš a až na to přijdeš tak možná sjistíš co já pozvednout ty koberce latí udělat průduchy a valit ventilátor

musíš vykochat celý interier sedačky, plasty, boční střední, pod palubkou ten středový most tam máš konzole ty vyšroubuješ a celý koberec vysuneš
upřímnou soustrast ;)
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

Poradi mi jeste nekdo jak se vyndava na zadnich dverich sklo? Pod moturken je ovor a krz skli je videt takovej plastovej blbinec, ale nevim co s nim. Diky
petr petr
Přispěvovatel

Příspěvek od petr petr »

Vytlač ten střed do dveří a vytáhni okno.
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

A jak ho tam potom vratim ? Jinak diky
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

petr petr píše:Vytlač ten střed do dveří a vytáhni okno.
(LOL) originál ... a může rovnou sundavat celou stahovačku
Samořez našroubuj do toho malého válečku a vytáhni k sobě a pak ten větší.Až to budeš vracet tak si strč ten malý váleček kouskem do toho většího pak strčit do okna a domáčknout malý váleček
Tel:776005385 Nový Bor
davemo
Přispěvovatel

Příspěvek od davemo »

JJ taky jsem to dělal :D :D musíš sjet s okném dolů vytlačit ten blbinec plastový vyjet nahoru přelepit okno aby zůstalo na hoře sjet dolů vyndat plech stahovačku.Jak to dávam dohromady tak používam tyto kleště
http://www.svarecky-obchod.cz/rucni-nar ... kulate.htm
Pod kobercem bude ještě izolace ta bude napitá jak žok :D jinak sedačky ven, nášlap nejlépe i kastlík, středový tunel a ty plastové lišty dole pod b sloůpkem baha na ten nášlap vysouvá se nahoru 8)
Seat toledo rv04 66kw rotačka
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

a koberec vepředu říznout, protože tam drží za nosníkem palubky
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

Díky díky, Zatím jsem to udělal tak, že jsem do auta šoupnul 1kW topení a pod koberec na každou stranu strčil větrák z PC, aby to trošku honilo vzduch. Docela to schne. No řezat koberec nebudu. To bych si raději dal tu práci a všechno vyndat. Až k tý palubce to je docela v poho.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“