spolehlivost signalizace mazání

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

KARLIN80
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od KARLIN80 »

Na niektorých autách to meria aj na volnobeh ked sú dva snímače a na novších už len po pridaní plynu,
Tak či tak ked je podozrenie vždy najskôr zmeriam tlak a nečakám pri bežiacom motore či sa rozsvieti kontrolka .
Takisto je to aj ked je snímač vadný nebudem motor točiť či sa rozsvieti kontrolka a meniť pritom snímače ale zase len zmeriaš najskôr tlak a potom sa laboruje dalej.
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

nikdy jsem neviděl ani neslyšel motor který jede na sucho... ale řekl bych že hydra na suchu musí dělat řádný rachot...
polo 1.4tdi AMF
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Zrovna dnes jsem byl na Octě PD 77kw, v pěkném stavu, majitel vyjížděl ze závěje, hrabal jako blázen a pak se mu rozsvítila olejnička, tak se vyplašil, koukal na olej..Po nějaké době přišel a vše O.K. Asi kontakt snímače s muldami sněhu...
nepropadat panice...
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

Ještě k te kontrolce mazání,Pokud je tlak na volnoběh nízký,tak v přístrojové desce tuším blok 3 je mazaní OK,NE OK,ale svítit nebude.Soudruzi asi předpokládají,že na volnoběh je kontrolka zbytečná (možná by se divilo moc lidí,že jim auto po pořádném zahřátí nemaže).Přístrojovka ví že nemaže,ale zahlásit to,na co!Co bylo prvotní příčinou zadření je otázkou.Prasklý řetěz ol.čerpadla jsem ještě neviděl.
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

polo 1.4tdi AMF
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

A proto mám v autě budík na tlak oleje :)
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
civic
Přispěvovatel

Příspěvek od civic »

Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“