Škoda Fabia 1,4 - naboj kolesa - matica
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Re: Škoda Fabia 1,4 - naboj kolesa - matica
pravděpodobně nerozumíš konstrukci toho náboje a uchycení poloos tam se nic nerve ladas ti to nastínil jasně milošBlack Jack píše:nevie niekto akou silou sa uťahuje matica na náboji predného kolesa... tu čo som dostal od auto..lly značka Star.ine som uťahoval a závit z nej skapal ... idem kupiť druhú ale z inej firmy lebo tamtie sú asi z blata...menil som ložisko mimochodom tiež star.ine tak som zvedavý jak dlho vydrží. heh
Re: Škoda Fabia 1,4 - naboj kolesa - matica
jeho jsem nekomentoval že to neumí nebo že nezná on neradil blbosti prostě nevěděl a zeptal se to je normální...slovacek.milos píše:pravděpodobně nerozumíš konstrukci toho náboje a uchycení poloos tam se nic nerve ladas ti to nastínil jasně milošBlack Jack píše:nevie niekto akou silou sa uťahuje matica na náboji predného kolesa... tu čo som dostal od auto..lly značka Star.ine som uťahoval a závit z nej skapal ... idem kupiť druhú ale z inej firmy lebo tamtie sú asi z blata...menil som ložisko mimochodom tiež star.ine tak som zvedavý jak dlho vydrží. heh
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
zdravim.moze mi niekto poradit aku velkost kluca potrebujem na povolenie matice poloosi predneho loziska.cosom sa docital na webe tak jeto 36-tka, 12-hranna.doma som meral tu maticu posuvnym meradlom a maticu somnameral ze ma 35mm teda mal by nanu v pohode ist nasadit aj 35-ka kluc.
matica je 12-hranna,meral som ju spravne,nemusite sa obavat,ze ako sa da odmerat 12-hran
matica je 12-hranna,meral som ju spravne,nemusite sa obavat,ze ako sa da odmerat 12-hran

-
- Aktivista
-
- Aktivista
nie nie 30-tka bola mala a 32-bola velka, taka 31-tka by bola akurat ale 12hrannu 31-tku som nevidel nikte.je k dostupnosti aj neake ine rozmery ako metricke napriklad su uvedene velkosti orechov aj v palcoch??
to vime ze su uveden v palcoch naky nastavec je robena 1/2" 3/8" 3/4"
je nieco take aj pre velkosti jednotlivych orechov?
to vime ze su uveden v palcoch naky nastavec je robena 1/2" 3/8" 3/4"
je nieco take aj pre velkosti jednotlivych orechov?