Superb 96Kw=úprava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jen mu to neberte. Jediný lék na nadváhu je pořádné stádo koní.
A opovažte se vymlouvat to mně!
Airbus má 1800kg, to je teprve ztracenej případ.

Ale já se nevzdávám...
A opovažte se vymlouvat to mně!
Ale já se nevzdávám...
Naposledy upravil(a) Bóďa dne 13 bře 2006, 21:30, celkem upraveno 1 x.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Tupino píše:domnívám se, že je tu kopa lidí, co by nejraději vyřezali půl auta aby mohli být na váze třeba jednoho rychlýho jedničkovýho golfu![]()
Titane kup si radši nějakej Funcar jako má mvolesko.Lidi na sprintu v těch načipovanejch FRS vždycky čumí jak puk,když je mvolesko s G2 vypráská

Tady na konci http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=901 píše reesha o tom turbu, nevím jestli by šlo do pašíka.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
-
Forest
- Aktivista
Takovemu "ztracenemu pripadu" bych naordinoval 5,0 V10..na zadni napravuBóďa píše:Jen mu to neberte. Jediný lék na nadváhu je pořádné stádo koní.![]()
A opovažte se vymlouvat to mně!Airbus má 1800kg, to je teprve ztracenej případ.
![]()
Ale já se nevzdávám...

Jinak me to taky tak za rok a pul ceka, to tatikovi skonci zaruka a hura na kone, takze badej, badej, pak se doufam podelis o zkusenosti. A pokud Ti jde jen o sprinty a "docasny vykon", pak bych ordinoval nitro
-
Kunak Josef
- Nováček
superb 96kw uprava
ja ale nemam fabii rs ale 74kw a ty stejne nemas penize to bude na tebe moc drahy radsi máš vracet.
Re: superb 96kw uprava
Na to abych předjel tebe budu mít vždy víc peněz, a co se těch týče bych se v tvém případě vůbec neozýval.Já být v tvý situaci tak akorátKunak Josef píše:ja ale nemam fabii rs ale 74kw a ty stejne nemas penize to bude na tebe moc drahy radsi máš vracet.