Prodám dva kusy letních pneumatik Pirelli Pzero
Asimmetrico 225/40 R18. Vzorek cca 6 mm. Pořizovací cena jedné pneumatiky 3600 Kč. Možnost osobního převzetí Most nebo Praha.
Sorrac chlapi, 2700 Kc, dva roky stare, jete minimalne. Mel jsem je jako rezervni, kdybych prisel o ta soucasna, ale prijde mi to jako trochu velky prepich...
hoj pisu kuli tem pneu,bohuzel mi nedorazila vyplata a prijde mi az za mesic,tudis pisu ze si bohuzel nemohu vzit tvoje pneu.timto se omlouvam za zdrzeni pri prodeji ale bohuzel.dekuju za pochopeni
Tak jsem před měsícem koupil tyhle pneu a já blb jsem se nepodíval jak jsou staré...Protože vzorek měli pěkný a psal tu prodávající že jsou 2 roky staré...A dnes když jsem je byl obout,tak koukám a oni nejsou 2 roky staré.Ale 13 let staré.Tak jsem o 2700kč lehčí a pneu půjdou vyhodit
13 let jo?to má ještě vzorek OR34! Hod sem foto DOTky
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
tak se budes trosku smekat na mokru no..ale na suchu v lete to bude makat..taky sem mel stary.jen je musis hned vyzkouset nafouknout na 4,5bar a jesi vydrzi muzes jezdit.ale nvm jesi se pred 13ti lety tento vzorek vubec delal....to by tam muselo byt napr 5500. tj 55ty tyden roku 2000...