vstrikovaci cerpadlo VW 1.9TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak cerpadlo mam nastaveno v zakladnim nastaveni, auto chytne na drc. problem je ze na plyn reaguje tak dve sekundy po startu pote se uz nic nedeje, pripadne se zacne zakuckavat. jako by bylo malo nafty tak jsem pridal naftu zlepsil se volnobeh ale na plyn se jen mirne zvysi otacky a pote to zase klesne na volnobeh. kdyz jsem zaskrtil zptecku tak po chvili jde vsechno OK krasne za plyne volnobeh drzi i bez zatazeneho predvstriku(´´syticie´´)
kde muze byt chyba?
kde muze byt chyba?
mrkni se na šrouby co sou označeny
ten ma přívodu (v pravo) je plně průchozí
ten na vracečce (vlevo) má v sobě jakoby sítko a malou dírečku na vracení
když se prohoděj nebo se jinej tak to dělá to co popisujěš
žlutá šipka ukazuje že je to čerpadlo z 1,6td , tudíž se musí dát na pplechovej držák
jinak ti nevýjdou rozvodový kola na souosost !!!!!!! !

ten ma přívodu (v pravo) je plně průchozí
ten na vracečce (vlevo) má v sobě jakoby sítko a malou dírečku na vracení
když se prohoděj nebo se jinej tak to dělá to co popisujěš
žlutá šipka ukazuje že je to čerpadlo z 1,6td , tudíž se musí dát na pplechovej držák
jinak ti nevýjdou rozvodový kola na souosost !!!!!!! !

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

minuly tyden po prehozeni hadicek vse OK pote jsem nic nedelal, dnes prijdu nastartuju a chyba je stejna. Prvni dve sekundy se zvysi otacky pote klesne na volnobeh kde vubec nereaguje na plyn a po nejake dobe se zacne zakuckavat asi dostane jeste mene nafty. jedine co je jinak tak zmena pocasi.
zkoumal jsem hadice s privodem nafty nekdo se v tom jiz rypal a pouzil spatne, ktere nabobtnaly a zvetsily se.
vymenil jsem je a nic. jen jsem si vsiml zvlastni veci viz foto: hadici kterou ma nafta pritekat(si myslim) sla zpatky druhou hadici nemam pruhlednou tak nwm. po prehozeni ale zadna zmena, nejaka rada co s tim?

zkoumal jsem hadice s privodem nafty nekdo se v tom jiz rypal a pouzil spatne, ktere nabobtnaly a zvetsily se.
vymenil jsem je a nic. jen jsem si vsiml zvlastni veci viz foto: hadici kterou ma nafta pritekat(si myslim) sla zpatky druhou hadici nemam pruhlednou tak nwm. po prehozeni ale zadna zmena, nejaka rada co s tim?

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
tak odpoj hadičku od filtra a daj tomu cucať z fľaše a uvidíš či je chyba v privode nafty vdaka hadiciam alebo problem v čerpadle.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4