trabant

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

trabant

Příspěvek od slovacek.milos »

musím se podělit o zážitky asi 2O let jsem v tomto autě neseděl, ale levá i pravá ruka věděl co má dělat,

fakt zážitek na který nezapomenu, sytič, pustit si benál i teplo , normálně jsem jel k benzice koupil benál abych se povozil, prostě nádhera nedělní

trabant mě udělal :)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

jj, taková nedělní aromaterapie :D ... a i ten zvuk...

... si vždycky vzpomenu na ty hrdiny DDR-óny, jak s tím jeli třeba na Balaton nebo až do Bulharska :o
GIV Variant TDi ???kW
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

Taky pamatuji, měla ho moje babička , dělala si řidičák až v padesáti a jezdila jak drak.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
slovacek.milos
Aktivista

no nádhera drn drn drn a ten kouř to se už nevidí

byl jsem řádit na rokovém maškarnim plese, kdybych neměl v kuli tak se du hned projet ;)
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

Tiše závidim, my ho měli asi patnáct let, kurna to je nostalgie. Vždycky když začal hrabat, tak skákal jak divokej (rofl)
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

Kde jsou ty časy :) dederóni Trabíka i s laminátovým karavanem a hurá po D2 na Balaton.
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
slovacek.milos
Aktivista

jirkastrachota píše:Tiše závidim, my ho měli asi patnáct let, kurna to je nostalgie. Vždycky když začal hrabat, tak skákal jak divokej (rofl)
na to se snad ani nedá nic říct prostě nádhera drn drn drn ;)
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

kámoš ho měl v kombíku a jezdili jsme s ním do mariánek z děčína na vojnu...vím pár zásad,např startovat bez šlápnutí na jakýkoliv pedál,pak taky byl hustej ten diodový ekonoměr...a ta klika :D každopádně doufám miloši,že jsi na benzině nezapoměl nalít i olej do nádrže :D
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A když s tím jel člověk "střelbu" na zatáčkovité trati, a začalo se zvedat zadní kolo, to byla masírka. Ještě dnes by hoši s velkými HP plakali vzteky, kdyby s ním byli v křížku a neměli by rovinu, kde by sešlápli koberec, aby se jim roztočila ta jejich turba..Seděl jako přibitý a měl lepší zadní nápravu než nová Octavia, měl vlečená ramena a příčné péro, což je ideální kombinace...Jo, na lidový vůz to byl dobrý výtvor, sání šoupátky, zkušenosti firmy DKW a palivo samospádem to byla jeho přednost..Jen kdyby tak nehnil... :)
nepropadat panice...
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

Slavkov píše:jj, taková nedělní aromaterapie :D ... a i ten zvuk...

... si vždycky vzpomenu na ty hrdiny DDR-óny, jak s tím jeli třeba na Balaton nebo až do Bulharska :o
jaci hrdinove? :-) hrdinovia su dnes ti, co sa vydaju autom nabuchanym elektronikou dalej ako 2000km od domu....

vsak vsetky trabanty lietaju... ze preco? no preto ze vykon /vaha je nedosiahnutelny nicim inym, nema sa tam co pokazit, ziadne rozvody, ventily, turba.......

ano, niekedy je za tymi casmi smutno.... nic nenasvedcuje dnes nejakej svetlej buducnosti... dobre uz bolo
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
slovacek.milos
Aktivista

tento nehnije je pořád v garáži, lak opadává je původní,

asi jsem uchyl, nebo paranoidní

stará si koupila novou koktávku tsi a mně to nic neříká :)
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

He zlatej Trabos oproti tem vysavacum TSI :)Jinak v 16 ti sme s kamosem prohaneli Trabose po polnich a lesnich cestach a co vydrzel byl neuveritelny...jen spotreba pri radeni vychazela 20/100 km Jednou se litalo po louce plny pampelisek a po chvili se zacal dusit...filtr a celej motorak napechovanj tim chmirim..:))A jednou nam vyskocila strecha z pertlu- po asi 5m skoku a dopadu na prave pdedni kolo..
Rad vzpominam...:)
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

He zlatej Trabos oproti tem vysavacum TSI :)Jinak v 16 ti sme s kamosem prohaneli Trabose po polnich a lesnich cestach a co vydrzel byl neuveritelny...jen spotreba pri radeni vychazela 20/100 km Jednou se litalo po louce plny pampelisek a po chvili se zacal dusit...filtr a celej motorak napechovanj tim chmirim..:))A jednou nam vyskocila strecha z pertlu- po asi 5m skoku a dopadu na prave pdedni kolo..
Rad vzpominam...:)
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Deda kdyz tenkrat zemrel,tak tata zdedil trabanta kterej mel najeto 8tkm... vozili jsme se v nem mozna 3 roky nez tata zakoupil v r89 novej rumuskej olcit (wallbash) Tady je pekny video z vyroby trabantu,doporucuju zkouknout to cele

http://www.youtube.com/watch?v=zf6UIuJTnDg
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

sky59 píše:...
... jsme se nepochopili :) ... jasně, že na Trábim se jednou za rok seřídilo zapalovánií a to bylo vše...

Narážel jsem na ty "sedadla" (wallbash) ... zvyklej na Volhu jsem si takhle jednou "sednul" a kostrč říkala ee

... a to na ně v DDR byl pořadník na 7 let
GIV Variant TDi ???kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“