Záměna strtéru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Záměna strtéru
Mám dotaz, měl jsem tam startér origoš Bosch, můžu tam místo něj osadit Valeo 02Z 911 023 H?
Ten Bosch má 10 zubů, to Valeo 11... co modul zubů, je to OK?
GIV, setrvák je jednohmota z ATD...
Ten Bosch má 10 zubů, to Valeo 11... co modul zubů, je to OK?
GIV, setrvák je jednohmota z ATD...
GIV Variant TDi ???kW
Také jsem zvědav, převodovka je tam JDH (z Toura), např. tady uvádí, že by ten startér měl být i v GIV 1,9TDI/74kW
http://www.autopartoo.com/oem/skoda/02z911023htkj.html
Příruba je stejná, délka výjezdu vypadá také shodná akorát ty zuby... mám pocit, že to ale už někde bylo, že se osazovalo obojí 10/11... nerad bych "oj*bal" setrvák
Třeba to někdo už vyzkoušek... mám pocit, že ten startér je z Fábie...
http://www.autopartoo.com/oem/skoda/02z911023htkj.html
Příruba je stejná, délka výjezdu vypadá také shodná akorát ty zuby... mám pocit, že to ale už někde bylo, že se osazovalo obojí 10/11... nerad bych "oj*bal" setrvák

Třeba to někdo už vyzkoušek... mám pocit, že ten startér je z Fábie...
GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
já to neřeším nějaký modul, kukno do kel řeší se hlavně cena a zuby jsou pro jeden motor jiní tak modul asi bude přizpůsobený,Slavkov píše:Díky, jdu montovat
jinak pak pískni už jsem se konečně olodil ještě nějaký práce, kdybys zas po tom batáku jezdil mám pořád přístav u čističky odpadních vod ve strážnici a bydlím třista metrů od něj miloš
Borci, VŠEM DĚKUJI !!!
Je tam a funguje
Kdyby někdo v budoucno našel toto téma, tak potvrzuji, že Valeo 02Z 911 023 H lze použít jako náhradu
(akorát je jiný konektor na cívce)
Miloši, letos se určitě domluvíme... ten sraz "olejářů" mi bohužel nevyšel... ale na Baťáku jsme byli loni minimálně pětkrát...
Je tam a funguje

Kdyby někdo v budoucno našel toto téma, tak potvrzuji, že Valeo 02Z 911 023 H lze použít jako náhradu

(akorát je jiný konektor na cívce)
Miloši, letos se určitě domluvíme... ten sraz "olejářů" mi bohužel nevyšel... ale na Baťáku jsme byli loni minimálně pětkrát...
GIV Variant TDi ???kW
Tama jezdím na břeclavslovacek.milos píše:já to neřeším nějaký modul, kukno do kel řeší se hlavně cena a zuby jsou pro jeden motor jiní tak modul asi bude přizpůsobený,Slavkov píše:Díky, jdu montovat
jinak pak pískni už jsem se konečně olodil ještě nějaký práce, kdybys zas po tom batáku jezdil mám pořád přístav u čističky odpadních vod ve strážnici a bydlím třista metrů od něj miloš