teče to do obou, ale do výfukovky to de víc..při provozu to z něj kape.. turbo jsem měl na repasu a po prvním prosaku sem ho vezl na reklamaci tak by mělo být v pohodě.. ale víme jak to chodí... takže je možnost, že při svařování se udělal v trubičce někde velkej kořen a tím se to přicpává. Je mi jen divný. že když jsem to neměl napojený do motoru a jen do tý petky, tak to bylo mnohem lepší.oldaf píše: Pokud ti bleje olej okolo lopatek do sání nebo do výfukovky tak jsou jen dvě možnosti, buď je turbo v prdeli nebo máš někde moc velký zúžení na odvodu oleje z turba. Odvod oleje z turba musí mít o dost větší průměr hadice než přívod, protože pod turbem už žádnej tlak nesmí být, olej od turba musí odtékat samospádem a né pod tlakem.
Ještě se zeptám Oldo, je normální, že při tom volnoběhu a při tom odpojeným odtoku mi to z kolena co je na bloku lehce plivalo olej ven? Když jsem prstem zkoušel jakej je tam tlak tak to zas tolik netlakovalo aby se to třebas nějak pralo.. už mi z toho jde hlava kolem..