nechápu co májí společného ojnice s STK a evidencí 
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bublina možná, ale spousty lidí, kteří si koupí starší auto - např. jako já, nebo po ukončení záruky do "autorizivaného" servisu nejezdí, tak nebudou mít tak přesné informace o tomto problému - jestli jenom nelžou a na druhou stranu, nebudou do celého světa vykřikovat : "Pozor, máme ojnice na h...."marthass píše:Tak pokud jsou příčinou šrouby, které se zarvou...
Psal jsem do Skody, VW, Seatu i Audi a všichni že jako žádný zvýšený výskyt nezaznamenávají. V konkrétních servisech zase jen že občas se něco vyskytne, ale žádná velká míra. Tak možná to je bublina
zdravím pánové rád jsem si přečetl tuto diskuzi,nevím jestlli nějak pomohu,mám Golfa V r.v 2008 1.9 tdi 77kw BLS DPF kupoval jsem to nové,mám ve VW známého,ve 130 tis mi začal hlasit chybu FAP mastil jsem do servisu tam mi zdělili že je ucpaný a jak ho nevyměním že mi vylítne ojnice,samozřejmě za tu raketu jsem to nenechal udělat poradil mi známý at ho vykuchám a že mi přehraje jednotku to jsem udělal,mám ted Golfa bez DPF mám na něm 248tis a vše ok a ještě mi šla spotřeba o litr dolu!!:-)DIAGNOSTIK píše:Oficiálně o tom asi nevědí...Neofiko vědí, že se nejvíc shánějí ojeté motory BXE po světě. To by tam o tom musel někdo vydat zprávu.
Jinak ještě příčina je prý že se ucpe a ty plyny jdou zpět do motoru ten se přetlakuje a ojnice to nevydrží,jinak jezdím do neměcka jen pro Golfy všechny mají mrtvé motory a u všech svítil DPF u všech jsem ho vyřadil a zákazníci jezdí do ted!GolfV77 píše:zdravím pánové rád jsem si přečetl tuto diskuzi,nevím jestlli nějak pomohu,mám Golfa V r.v 2008 1.9 tdi 77kw BLS DPF kupoval jsem to nové,mám ve VW známého,ve 130 tis mi začal hlasit chybu FAP mastil jsem do servisu tam mi zdělili že je ucpaný a jak ho nevyměním že mi vylítne ojnice,samozřejmě za tu raketu jsem to nenechal udělat poradil mi známý at ho vykuchám a že mi přehraje jednotku to jsem udělal,mám ted Golfa bez DPF mám na něm 248tis a vše ok a ještě mi šla spotřeba o litr dolu!!:-)DIAGNOSTIK píše:Oficiálně o tom asi nevědí...Neofiko vědí, že se nejvíc shánějí ojeté motory BXE po světě. To by tam o tom musel někdo vydat zprávu.
Jinak kámoš má to samé ten samý rok a ten kontrolku na DPF ignoroval a ve 169tis mu v německu vylítla ojnice při 150km/h a v servisu mu řekli že mu od 130tis hlásil DPF chybu a že měl přijet na jeho výměnu!!!!!