Ducato 2,3 JTD 2007 preskočený rozvod

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zvalo1
Nováček
Odpovědi: 0

Ducato 2,3 JTD 2007 preskočený rozvod

Příspěvek od zvalo1 »

zdravim auto ma naj.180000,a rozvod bol menený pri 120000.V piatok večer som odstavil auto celý víkend mrzlo -18stup. a v pondelok rano pri štartovaní už len točilo.skontroloval som rozvod preskočený o dva zuby. kladky ani remen ani VP neboli poškodené. Ale aj tak som všetko vymenil kladky, vahadlá (6ks zlomené), vodna pumpa,remen. auto šlapalo ako predtým. ale cca po 100km to znovu skočilo, zase ked auto stálo tri dni a po velkých mrazoch. (wallbash) Uvítam každú dobrú radu. Díky
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Tohle se mi kdysi stalo u punta v kratším intervalu ale už si nevzpomínám jak to tam bylo ale nějak mi tam šla voda při odstávce zmrzla a po ní řemen skočil při druhém přeskočení jsme tam ten led našli jelikož se to dělalo hned (poprvé ne) no a pak jsme řešili kudy ta voda ale to už si nevzpomínám .
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Kenny.Uno
Přispěvovatel

Příspěvek od Kenny.Uno »

Zajimalo by mě, zda toto někdo vyřešil, teď mě přijelo Ducato 2,3, po týdnu staní nastartoval, auto chytlo a chciplo. Stejný problém. Rozvody děláný před 40 000km, stav odpovídá, napnuté, čisté a je to skočené :-/
Jarda_6
Přispěvovatel

Příspěvek od Jarda_6 »

Kenny.Uno píše:Zajimalo by mě, zda toto někdo vyřešil, teď mě přijelo Ducato 2,3, po týdnu staní nastartoval, auto chytlo a chciplo. Stejný problém. Rozvody děláný před 40 000km, stav odpovídá, napnuté, čisté a je to skočené :-/
Někde jsem četl, že do rozvodů nateče voda, která pak zmrzne a je problém. Nemůžu si ale vzpomenout, na kterém fóru to bylo.... :(
zvalo1
Nováček

Příspěvek od zvalo1 »

vyriešili sme to vyrobil som kryt na motor z izolačnej peny (2cm) na boilery.
Lebo presne z toho torpeda zteká voda do rozvodov a tam to zamrzne. Túto zimu zatial chodí. 8) 8) 8)
Jarda_6
Přispěvovatel

Příspěvek od Jarda_6 »

zvalo1 píše:vyriešili sme to vyrobil som kryt na motor z izolačnej peny (2cm) na boilery.
Lebo presne z toho torpeda zteká voda do rozvodov a tam to zamrzne. Túto zimu zatial chodí. 8) 8) 8)
To torpédo vymyslel idiot :x
Kenny.Uno
Přispěvovatel

Příspěvek od Kenny.Uno »

S tou vodou to byl stejný problém, protože v rozvodech byla i rez. Je to o dva zuby na vačce, jen mam problém. Vstřiky jsem dostal ven, bylo to teda za 4 hodiny a jsou venku, jenom šrouby praskly všechny, ale až sundám hlavu, tak ji hodim pod frézu a odvrtám je. Nemůžu ale sundat ventylové víko s vačkama, všechny šrouby venku a ani se nehne. Ani hrubá síla nepomáhá.
zvalo1
Nováček

Příspěvek od zvalo1 »

Pamätám si že to išlo ťažko,lebo tie odtrhnuté šrobi ťa držia musíš len klepkať
a pôjde to na tom kryte sú také výčnelky s predu tam môžeš tukať. (LOL) (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“