Nejhorší práce autoservisů!!

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Já jsem odsávání nevěřil, tak jsem si to ověřil a je to bez oleje. Měl jsem za 1500 kč, krásnou malou odsávačku, krásná práce...Nějaké vynálezy s kompresory z ledničky nechci ani vidět, tohle už mám za sebou, je to velké, neskladné a nehezké.. :o
nepropadat panice...
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

Dnes je vzácnost najít servis kde se tě nebudou snažit ojebat! Jinak můj případ je ze servisu v Litvínově, víc konkrétnější nebudu 8)
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

viz můj příspěvek v sekci francouzské vozy - zadřený motor 1.6i peugeot 307
to auto jezdilo do servisu Peugeot Svoboda Ivančice, pak mu Peugeot vzali, myslím že už má jen Citroen
svého času tam byli snad obden různé potyčky ( přeshubu ) s majitelem kvůli dojebaným autům...
borec si tam třeba dal 206ku na výměnu oleje, auto tam stálo tři dny a ještě po něm chtěli tenkrát myslím přes 5000,- ( tak 5 let zpátky ) a kdoví jestli vůbec otevřeli kapotu...
takovéhle parodie na autoservis - člověk by si řekl že to snad ani není možný

nejhorší je že lidi to zaplatí, tam neřeknou nic a pak si přijdou stěžovat
ty pak na počkání vyměníš olej - nebo to co v tom motoru zbylo a motor z toho má takovej šok že se zadřel...
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

roman1648 píše: ale s tím závitníkem to mě párkrát fakt vytrhlo, závitník uříznout flexou, navařit na něj matku aby ses tam dostal kvůli nápravnici a je to - oprava bez demontáže vany a je to lala ;)
něco takovýho ? http://www.kovonastroje.cz/Naradi-pro-o ... param=coil
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

jericho-3 píše:Horší je, když je tam šroub vyloženě zalepen,/málem šlověk padne, když zabere klíčem/ v neděli je třeba vyměnit olej pro firmu, a stržený je samozřejmě závit ve vaně/hliníkové/..Co teď, když brzo ráno jedou?Tak na přání řidiče se šroub zapakuje a dotáhne tak, že je jistota, že to vydrží, ale ten který to bude dělat po mně, řekne , to je ale ču.ák..A řekne šéfovi, kdo měnil olej naposled? Koukne na fakturu a řekne-XY a už se ví, kdo ten ču.ák je... :(
Jo když svítí slunce a jsou otevřené všude dveře, to se to kecá.....
Máte pravdu, ale prostě jednou je to auto posraný, tak to buď majitel odstaví, nebo si veme jiný auto, dneska jsou lidi tak pomrdaní, vychcaní, že musí furt jezdit, spěchaj všude, ve finále auto pak někde stojí!Posílám takový lidi do hajzlu a buď to bude stát to auto na dílně a spraví se pořádně, jinak si jeď kam chceš a za mnou už nechoď!Možná to je špatnej přístup, ale jako několikrát sem se s tím setkal a vidim to na kamionech jak každej kokot majitel spěchá, honem rychle, on musí jet, ve finále auto vidím jak stojí, protože nemá práci!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle bylo SDI a byl to servisní vůz, kterým se sváželi do práce. Takže firma támhle, práce támhle, lidé támhle..Dost blbá situace, v autě nádrž na naftu, díly apod. Kdyby to byl osobák, poslal bych jej do háje... :o
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“