Chipování passat 2007
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chipování passat 2007
Zdravim všechny. Prosím o radu při chipování passatu 2.0TDI PD 103Kw 2007 pomocí galeta 1250 nelze zahájit přenos a píše že chce rozpojit kabel mezi ECU pin 72 a EOBD pin 7 tušim. Je to jediný zádrhel nebo je problém jinde? jinak chipování funguje...
BMW E46 320d 110Kw-Chip 185HP, EGR Off
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: Chipování passat 2007
Určitě na tom nebude nc složitého. Neboj se toho, odpoj pin 72 a něco tam nalej.Sonic píše:Zdravim všechny. Prosím o radu při chipování passatu 2.0TDI PD 103Kw 2007 pomocí galeta 1250 nelze zahájit přenos a píše že chce rozpojit kabel mezi ECU pin 72 a EOBD pin 7 tušim. Je to jediný zádrhel nebo je problém jinde? jinak chipování funguje...
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
To mi připomíná jak známýmu na II octě 2,0TDI facelift nalil borec čip do jednotky, 3x to stahoval a dovolím si zhruba odcitovat majitele....no on mu to někdo poslal z Ostravy na mail, 3x se mu to seklo když to tam nahrával, pak to tam dal a 3x musel ubírat výkon protože hadice lítaly od turba ven, no pak mi to šlo do nouzáku a pak rána a rozapadlo se turbo a 5L kaluž oleje z vyfuku ven, no dali mi tam repas turbo a něco v tom píská....no co na to říct...je mi k zblití! A bude hůř, dneska snad každej zjišťuje piny, čipuje, nic není problém!!!
Nikomu se tímto nevysmívám, nikomu nic nechci radit,ale co poslední dobou čtu,vidím spokojený zákazníky že 3x dělaj turbo nebo trysky, tak to je fakt už moc!!!
Nikomu se tímto nevysmívám, nikomu nic nechci radit,ale co poslední dobou čtu,vidím spokojený zákazníky že 3x dělaj turbo nebo trysky, tak to je fakt už moc!!!