Zdravím všechny, mám Golfa IV. Variant TDi PD 85kW AJM 4Motion, zdá se mi že má pomalou reakci na plyn, na 1 a 2 v pohodě, ale když tomu chci naložit, tak na 3ku když dám plný tak trvá dlouho než se rozjede, když přidávám pomalu, tak akceleruje obstojně, ještě má nepatrnou díru ve výkonu kolem 2800ot, prostě se na chvíli zarazí a pak zase táhne jak drak, mám podezření na váhu, akorát nevím jaké mají být hodnoty pro volnoběh a při plným plynu, všechny filtry měněný, olej Shell Helix HX7 5W30, rozvody podle VAGu v pohodě (0-0,5), spotřeba kolem 6,5/100 (když je zahřátý, tak nejezdím jak důchodce , má ta spotřeba tak být?), ještě mě napadá IC (je z boku trošku promáčklý), ale turbo má hodnoty tlaku v pořádku, tak nevím, prosím o rady, díky (jinak možná jsem jen vůl a prostě to tak má být, předtím jsem měl Ibizu AFN s chipem na 100kw )

Zkoušel jsem měřit a tady přídávám log, prosím, mrkněte na něj a dejte vědět, Díky všem.
http://uloz.to/xS3zHas/log-01-003-010-011vwajm-csv

Mazlíci: now: Volkswagen Golf IV Variant 1.9 TDi PD 85kw AJM, 4Motion.... Old: Seat Ibiza 1.9 TDi 81kw@100kw, AFN and VW Golf 3 1.9 TDi 66kw 1Z....