Vibrace pri zrychleni

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

jo bez spojky to bude ten setrvák a ta spojka i s tím setrvákem by tam měla jít bez problémů
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

nielo píše:Tak dneska jsem byl na diagnostice a trysky jsou OK. Jeste se tomu borcovi nelibil zvuk meho turba, ze pry moc piska, no achjo...

Jeste jsme vyzkouseli jednu vec: vypnout motor se spojkou a bez spojky... Bez spojky tam vzdy neco zarachoti.. Mozna teda fakt ten setrvak...
Trysky nebo vstřiky?Jináč to znám vstřiky jsou OK,byl jsem na diagnostice...jedině jak poznat jestli je vstřik dobrý nebo ne tak ho vyndat a otestovat na zkušební stolici,jen tkaoví detail :)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
nielo
Sběrač informací

Příspěvek od nielo »

váha píše:
nielo píše:Tak dneska jsem byl na diagnostice a trysky jsou OK. Jeste se tomu borcovi nelibil zvuk meho turba, ze pry moc piska, no achjo...

Jeste jsme vyzkouseli jednu vec: vypnout motor se spojkou a bez spojky... Bez spojky tam vzdy neco zarachoti.. Mozna teda fakt ten setrvak...
Trysky nebo vstřiky?Jináč to znám vstřiky jsou OK,byl jsem na diagnostice...jedině jak poznat jestli je vstřik dobrý nebo ne tak ho vyndat a otestovat na zkušební stolici,jen tkaoví detail :)
jasny vstriky...sorry...
nielo
Sběrač informací

Příspěvek od nielo »

Dnes jsme vytahli spojku.
Fotky muzete skouknout tady: www.nielo.xf.cz/galerie.php

Nevite, co prozkoumat na te dvouhmote? Nejde to nijak rozdelat... Ja jen doufam, ze to vibrovani bude tim, kdyz sme rozdelali pul auta... : :(
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Tak ten bude asi hodně na kaši. V takovýmhle směru mi teda ani jeden setrvák takhle neklapal, ani takovou vůli neměl, možná že to je typem, nevím. Já tam budu asi dávat zase ten původní co tam byl, protože oproti tomu co tam je je bezvadnej. Tak pak ten špatnej kuchnu a zkusím sem dát fotky.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
nielo
Sběrač informací

Příspěvek od nielo »

Matrix píše:Tak ten bude asi hodně na kaši. V takovýmhle směru mi teda ani jeden setrvák takhle neklapal, ani takovou vůli neměl, možná že to je typem, nevím. Já tam budu asi dávat zase ten původní co tam byl, protože oproti tomu co tam je je bezvadnej. Tak pak ten špatnej kuchnu a zkusím sem dát fotky.
No to klapani, delaji krive kachlicky, toho si nevsimej :)... ale ta vule tam mala je...ale jestli to muze zpusobovat takovy vibrovani, to by me fakt zajimalo... Skoda fakt je, ze se do nej neda dostat, clovek musi zase jenom hadat. Jestli to slozime a bude to zase delat, tak to pustim ze skaly :)
nielo
Sběrač informací

Příspěvek od nielo »

Nazdar chlapi, vymenili jsme dvouhmotu a vibrace porad trvaji... Uz je to zoufaly :( Nevim co uz delat, jedine vnitrni kinetaky... ja uz nevim :(
Vlaďas
Přispěvovatel

Příspěvek od Vlaďas »

jakou si tam dal dvouhmotu od Sachsu nebo od Luku?
nielo
Sběrač informací

Příspěvek od nielo »

SACHS...jedine ta tam pasovala
Rixie
Přispěvovatel

Příspěvek od Rixie »

Nazdarek podobne som riesil na octavii a fabke,pokazdym to trasenie pri akceleracii sposobovali vnutorne klby na poloosiach.
Vacsinou to bol klb na tej dlhses polosi,
Ja som ho vybral von a vy umival v benzine od vazeliny.
Hned bolo vidiet ako je vymlateny,len v smere zaberu!!!
Vyskusaj ich zamenit lavy za pravy malo by to pomoct.
Ten klb sa da aj uplne rozobrat len si treba poznacit ako tam bola vnutorna klietka.Je to ako jezek v kleci!!!!
servismam tomas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od servismam tomas »

me to delalal kloub na dlouhej poloose take sem myslel setrvak ale tohle bylo jednodussi a bylo to ono
nielo
Sběrač informací

Příspěvek od nielo »

no ja jsem vymenoval jen vnejsi...pac ty vnitrni se mi zdaly dobre...ale nekoukal jsem do nich.. Tvarily se ty vase spatne klouby na venek jako v poradku? Na mojeho Leona jsou ty vnitrni temer k nesehnani...a original, to bude masny... uz ted me to stalo 20tis a hovno z toho!!!!!!!!!!
Rixie
Přispěvovatel

Příspěvek od Rixie »

Daj dole ten ne tej dlhsej polose a umi ho,hned uvidis!!!
Malo by pomoct ked ich len navzajom prehodis lavy za pravy
kuka
Přispěvovatel

Příspěvek od kuka »

Na venek vypadají vpořádku ale je to ono. Nakonec už nic jinýho nezbejvá :D . Dělal jsem to na O1 81kW a Fab 16V 74kW a pokaždý pravej vnitřní kloub.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

jojo, jak jsem říkal... to přehození pomůže. aspon na chvíly..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“