Vibrace pri zrychleni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Trysky nebo vstřiky?Jináč to znám vstřiky jsou OK,byl jsem na diagnostice...jedině jak poznat jestli je vstřik dobrý nebo ne tak ho vyndat a otestovat na zkušební stolici,jen tkaoví detailnielo píše:Tak dneska jsem byl na diagnostice a trysky jsou OK. Jeste se tomu borcovi nelibil zvuk meho turba, ze pry moc piska, no achjo...
Jeste jsme vyzkouseli jednu vec: vypnout motor se spojkou a bez spojky... Bez spojky tam vzdy neco zarachoti.. Mozna teda fakt ten setrvak...

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
jasny vstriky...sorry...váha píše:Trysky nebo vstřiky?Jináč to znám vstřiky jsou OK,byl jsem na diagnostice...jedině jak poznat jestli je vstřik dobrý nebo ne tak ho vyndat a otestovat na zkušební stolici,jen tkaoví detailnielo píše:Tak dneska jsem byl na diagnostice a trysky jsou OK. Jeste se tomu borcovi nelibil zvuk meho turba, ze pry moc piska, no achjo...
Jeste jsme vyzkouseli jednu vec: vypnout motor se spojkou a bez spojky... Bez spojky tam vzdy neco zarachoti.. Mozna teda fakt ten setrvak...
Dnes jsme vytahli spojku.
Fotky muzete skouknout tady: www.nielo.xf.cz/galerie.php
Nevite, co prozkoumat na te dvouhmote? Nejde to nijak rozdelat... Ja jen doufam, ze to vibrovani bude tim, kdyz sme rozdelali pul auta... :
Fotky muzete skouknout tady: www.nielo.xf.cz/galerie.php
Nevite, co prozkoumat na te dvouhmote? Nejde to nijak rozdelat... Ja jen doufam, ze to vibrovani bude tim, kdyz sme rozdelali pul auta... :

Tak ten bude asi hodně na kaši. V takovýmhle směru mi teda ani jeden setrvák takhle neklapal, ani takovou vůli neměl, možná že to je typem, nevím. Já tam budu asi dávat zase ten původní co tam byl, protože oproti tomu co tam je je bezvadnej. Tak pak ten špatnej kuchnu a zkusím sem dát fotky.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
No to klapani, delaji krive kachlicky, toho si nevsimejMatrix píše:Tak ten bude asi hodně na kaši. V takovýmhle směru mi teda ani jeden setrvák takhle neklapal, ani takovou vůli neměl, možná že to je typem, nevím. Já tam budu asi dávat zase ten původní co tam byl, protože oproti tomu co tam je je bezvadnej. Tak pak ten špatnej kuchnu a zkusím sem dát fotky.

Nazdarek podobne som riesil na octavii a fabke,pokazdym to trasenie pri akceleracii sposobovali vnutorne klby na poloosiach.
Vacsinou to bol klb na tej dlhses polosi,
Ja som ho vybral von a vy umival v benzine od vazeliny.
Hned bolo vidiet ako je vymlateny,len v smere zaberu!!!
Vyskusaj ich zamenit lavy za pravy malo by to pomoct.
Ten klb sa da aj uplne rozobrat len si treba poznacit ako tam bola vnutorna klietka.Je to ako jezek v kleci!!!!
Vacsinou to bol klb na tej dlhses polosi,
Ja som ho vybral von a vy umival v benzine od vazeliny.
Hned bolo vidiet ako je vymlateny,len v smere zaberu!!!
Vyskusaj ich zamenit lavy za pravy malo by to pomoct.
Ten klb sa da aj uplne rozobrat len si treba poznacit ako tam bola vnutorna klietka.Je to ako jezek v kleci!!!!
- servismam tomas
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele: