převodovka sdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
převodovka sdi
Zdravim,vw polo 6n2 sdi převodovka ko.nevíte někdo opravu za rozumný love nebo starší kus,vím blbě se sháni ale už jsem na švestku.Dneska jsem byl jednu očíhnout asi 10 km od domova za 2500 kč a co čert nechtěl řazení nahoře a já ho mam dole
kod převodovky ETF

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
PŘEVODOVKA SDI
TAK JA NEŘÍKÁM ŽE BUDE VŠUDE ZA TY PENÍZE,MOHL JSEM JI MÍT ALE TO TÁHLO NA ŘAZENÍ MĚLA NAHOŘE A JA TO MÁM DOLE.TO BYLA RADA NAD ZLATO DÍK 

-
- Aktivista
-
- Aktivista
řeším to samé na svém polo sdi ale 6N1, sháním to už asi 2 roky a všecko co je za 2500 kč je s opačným řazením nebo starterem. To co je za 10 000kč tak sou vyjetý harmary co se rozeserou za 60 km, jediný možný řešení asi ani není, protože když sem to svý polo kupoval, tak to majitel nechal repasovat někde u Olmika, kde dělaj převodovky a stejně se to protočilo v obalu po ujetí 60km z opravny domů a četl sem to hodně jeden čas na VW CLUBU a tam jasně píšou lidi, že nechali v X firmách 10 litrů za repas a stejně se to vysralo!
Zkrátka, je to nereálný asi nebo nevím
Já tu převodovku půlil 3x a dycky vysraný ložisko v obalu,tak to dycky preventivně jednou za čas kuchnu, vyměním ložisko co je špatný za 220 kč a jedu dál, ale je to prostě na hovno!
Zkrátka, je to nereálný asi nebo nevím

Já tu převodovku půlil 3x a dycky vysraný ložisko v obalu,tak to dycky preventivně jednou za čas kuchnu, vyměním ložisko co je špatný za 220 kč a jedu dál, ale je to prostě na hovno!
-
- Aktivista
já řešil v poslední době taky nesehnatelné řevodovky, naštěstí se mi podařilo přizpůsobit jiné, kamoš toho dělá víc a převodovky vozí do polska, spravidla tam mají hned na výměnu, spokojený pokud vím tak jedna reklamace ale náročný zákazník,pořád se mu něco zdálo,ThrashTheTrash píše:řeším to samé ale je to prostě na hovno!
v okolí je to spíš nahovno nebo padesát na padesát,
-
- Aktivista
-
- Aktivista
prevodovka sdi
cus draci,tak prevodovku jsem rozebral.lozisko kantare ale nastesti vnejsi krouzek zustal na svem miste.kolem trosku rozsekany.koupil jsem lozisko a rovnou jsem vzal loziska na diferak pak lozisko do kteryho jde mrkev a vsechny gufera.obal jsem v praci svaril protoze na druhe strane tam byly male praskliny.jak to pujde do pice,tak jim to poslu do wolfsburgu kokotum.motor delnik,neskutecnej ale ta prevodovka.kod etf
-
- Aktivista
Re: prevodovka sdi
[quote="jan kůrka"]
napiš kolik tě to stálo a časem jak dloho vydrželo

napiš kolik tě to stálo a časem jak dloho vydrželo