ARL chladiče v OCT1 rotačka...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ale můžu odmysli si pístek a přidej zatáčku a je tam dekl s prstem v nose 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
r.martinec
- Aktivista
-
r.martinec
- Aktivista
vyzerá ako z 1,8 20vT, aj diery na uchytenie to má do trojuholníka..
celkom nechápem tvoju odpoved
celkom nechápem tvoju odpoved
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
- marena tdi
- Aktivista
proc mas vedeni pridelane na chladicovce ? Melo by chodit s motorem. Co vibrace do kabiny ? Jinak dekl jde dat i na napinak s pistkem jen si je treba vice pohrat s vedenim.r.martinec píše:víš,že jsem to myslel jinak.ale to je fuk.jen jsem se chtěl zeptat.na tohle jsem taky dekl dal,jen jsem ho musel seříznout jak to třeba dělá Indi.Ladas píše:ale můžu odmysli si pístek a přidej zatáčku a je tam dekl s prstem v nose
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
mám to stejně a pohoda... mezi vedením a motorem je koleno, takže to přímej přenos nemá... měl jsem to 2 způsobama, koleno a pak ještě extra pružnej kus před tím kolenem k chladičovce... kvuli pohybu motoru... teď to mám jen s kolenem a uplně stejný, navíc tobě se to pak třese mezi vedením na motoru a FMIC, někde v té cestě... naopak si myslím, než aby to pajtlovalo až k FMIC, je lepší to mít chycené už pevně na příčce a hejbe se to v tom kolenu... a říkám, vyhodil jsem pružnej kus, kterej tam byl kvuli tomu a stejný... nebo se ti motor třese hodněmarena tdi píše:proc mas vedeni pridelane na chladicovce ? Melo by chodit s motorem. Co vibrace do kabiny ? Jinak dekl jde dat i na napinak s pistkem jen si je treba vice pohrat s vedenim.r.martinec píše:víš,že jsem to myslel jinak.ale to je fuk.jen jsem se chtěl zeptat.na tohle jsem taky dekl dal,jen jsem ho musel seříznout jak to třeba dělá Indi.Ladas píše:ale můžu odmysli si pístek a přidej zatáčku a je tam dekl s prstem v nose
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
-
r.martinec
- Aktivista
proc mas vedeni pridelane na chladicovce ? Melo by chodit s motorem. Co vibrace do kabiny ? Jinak dekl jde dat i na napinak s pistkem jen si je treba vice pohrat s vedenim.[/quote]
vibrace žádné,pobere to koleno jak píš JF.a s tím vedením bych musel být šikovný třeba jako ty.trochu jsem ho seřízl a je to.
vibrace žádné,pobere to koleno jak píš JF.a s tím vedením bych musel být šikovný třeba jako ty.trochu jsem ho seřízl a je to.
- marena tdi
- Aktivista
-
r.martinec
- Aktivista