EuroOil

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Luke10
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Luke10 »

u nas (Děčín) 38,90 :(
Honz@
Přispěvovatel

Re: ...

Příspěvek od Honz@ »

Jack_Reacher píše:Já ti teda nevím, ale v tom testu je jasně vidět, že Verva biosložku samozřejmě obsahuje, ale díky obrovské aditivaci i přes to dosahuje spolu s OMV Maxx nejvyšší cetanové číslo. A tvrdit, že je nejlepší Shell?? Fuelsave je normalni kvalitni nafta, stejne jako TopQ od Benziny a klasika nafta od EO a V-Power od Shellu to je podvod akorat :-D jsi ten test nejak podivně interpretoval (crazy)
to s tím shellem je citace z článku, ne můj výmysl. pokud nevěříš kup si to a přečti (crazy) krom toho je tam ještě další dvoustrana čtení kde to zhodnocují
FRS I VB + FMIC, Egr-Off, Kat-Off 186PS/412Nm
OI asv - serie
Jack_Reacher
Nováček

Příspěvek od Jack_Reacher »

Já ten Svět motorů doma mám, a četl jsem to hned jak vyšel a proto vím, že to co jsi napsal ty není pravda, ctituji:

"dle testu z časáku verva a EO a OMW nemají biosložky"
- Verva Biosložku samozřejmě má, viz tvůj sken = 5,9%

A co se týče Shellu, tak vyšel úplně stejně jako základní EO, TopQ, OMV a Agip. Takže jak může být nejlepší? V měřených hodnotách jsou ta paliva úplně identická (v rámci odchylky měření).

A cena je každej týden jiná, takže tvrdit, že vychází nejlíp v poměru cena/výkon je u PHM hodně odvážné, když to druhej den nemusí platit,protože zdraží ten nebo onen prodejce PHM (LOL)
z-x-r
Sběrač informací

Příspěvek od z-x-r »

Oskenujete nekdo ten test LEPE at jde precist ty posledni hodnoceni male.
Jinak test SUPER :o
Repa SDI zatim zaspuntovana.
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

Shell na léto dobrý. v zimě zamrzá mezi prvními. a to máme odzkoušený u nákladáků. tři čtvrtiny zamrzlejch aut tankovalo u shell. a co teprv v osobáku. za mě shell v zimě jen v nouzi.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“