325 tds nastartuje a zdechne - vyreseno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
jezdimjakodrak
- Nováček
325 tds nastartuje a zdechne - vyreseno
Zdravim kluci. Moc prosim o pomoc. Mam tds prvni problem nastal kdyz sem jel ostre do zatacky tak zdechlo ale po chvili jelo dal. Po par dnech vuz opet zdechl a od te doby to sice jde nastartovat ale ihned po te co motor naskoci tak zdechne. A tak to dela porad. Nenapada nikoho jaka by mohla byt pricina? Diky moc.
Naposledy upravil(a) jezdimjakodrak dne 16 kvě 2013, 07:10, celkem upraveno 1 x.
-
jezdimjakodrak
- Nováček
.
Podavaci cerpadli funguje. Prijde mi to spis jako nejaky elektronicky problem. Jak to chytne nereaguje to na plyn. Proste nic. Jen naskoci a zdechne.
-
jezdimjakodrak
- Nováček
.
Parkrat protoci a hned chyta bez vahani. A po vterine zdechne. A furt dokola. Ten zpetny ventil jsem zkousel menit z druhyho tdska ale tim to nebylo.
-
jezdimjakodrak
- Nováček
.
Bohuzel nebyl. Nemam moznost kdyz vuz nejede 
-
jezdimjakodrak
- Nováček
.
No nemam moc moznosti jak dovezt vuz na diag kdyz nejede. A immo se timto zpusobem projevoval ve felicii ale v bmw by ani netocil starter ne.? Jinak jsem to zkousel startovat na rj bez immo a taky bez vysledku. Stale stejny problem.
taky mě v prvním momentu napadl imo.. ale že by to udělalo i za jizdy je divný.. jinak startér by točil.. nebo odešla ŘJ.. máš chipovaný?
na tu diag budeš muset, třebas na laně.. u takových problémů je to základ..
na tu diag budeš muset, třebas na laně.. u takových problémů je to základ..
Bohužel prodáno.. BMW E36 325 tds Touring, K&N konus, větší IC, EGR off, průchozí výfuk, chip od BMWpower a GT2052V .. a asi jedinný kus v ČR..
Ale snad brzo bude jiný kousek..
Ale snad brzo bude jiný kousek..
-
jezdimjakodrak
- Nováček
.
Takze mechanicky cerpadlo.
-
jezdimjakodrak
- Nováček
.
A kdyz to vemu logicky tak kdyz tam napojim rj z auta kde nebyl immo tak by to melo bezet ne? Kdyby byla zavada v immobilizeru. Ptz jsem to zkousel a zadny vysledek. Jeste posledni moznost ze tam zkusim dat jine cerpadlo.
Imobilizér mi přijde nepravděpodobný. U E36 od 1/95 měl imobilizér dva stupně:
1. rozpoznání klíče -> točí nebo netočí
2. rozpoznán jednotky imobilizéru jednotkou motoru -> jde nebo nejde zapalování a vstřikování
Pokud jsi zkoušel jednotku bez imobilizéru na autě s imobilizérem, tak je tam drobný rozdíl v zapojení a nejsem si jistý, jestli se nelišila čerpadla - mám dojem, že ano. Dělám hlavně benziny, ale do těch imobilizérů celkem vidím.
1. rozpoznání klíče -> točí nebo netočí
2. rozpoznán jednotky imobilizéru jednotkou motoru -> jde nebo nejde zapalování a vstřikování
Pokud jsi zkoušel jednotku bez imobilizéru na autě s imobilizérem, tak je tam drobný rozdíl v zapojení a nejsem si jistý, jestli se nelišila čerpadla - mám dojem, že ano. Dělám hlavně benziny, ale do těch imobilizérů celkem vidím.