Výmena otoči z G3 TDI do G3 TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Výmena otoči z G3 TDI do G3 TD
ahojte chalani chcem dávať otoče z Golfa 3 TDI na Golf3 TD kôli väčším brzdám ...otázka je či mi zapasuje TDčková polos do TDIčkovej otoče???ak ste to už niekdo menil dajte vedieť dakujem 

VW Golf3 1.9 Tdi,AFN uprava:sprintfilter TDi,Sprint 764,kat.Off,EGR off,Turbo 150ps,IC+50mm potrubie,sacie svody 96kw,chip,jednohmota HDS,VR6 prítlačák...
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
tak do mého servisu již zavítaly i povozy, bylo mi ctí upravovat je i na zvířeti, to byla jednou prdel hodil jsem konovi deku přes hlavu a vařil sulku ceočkemjericho-3 píše:To je slang, přejatý z žebřiňáků , používaný u vleků a v moderní době je to asi něco co se otáčí a rejduje..My burani víme, o co gou..
náboji kola se říká bukša
-
- Aktivista
já se učil u koní jako děcko pamatuji si na jednoho blba jmenoval se princ pokud ses otočil kousal, taky mě rafl hajz boleo to jak prase, pokud šel v tahu podíval se a neviděl pána ten ho hajzla popohnal i vidlema tak zastavil a ani hovno, sehnat všechny děcka z okolí roztlačit a zas táhljericho-3 píše:Já včera držel u Šágy uzdu a žena mu nandavala poprvé sedlo, že půjde na procházku, aby si zvykl a jak se cuknul, náš pes mu šel po zadní noze a to bylo točo...Já na to nejsem, mám raději stroj, který se dá vypnout..
taky bych nechtěl koně nejde vypnout a je to jen dřina