Výmena otoči z G3 TDI do G3 TD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mimi VWgolf3 tdi GT
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Výmena otoči z G3 TDI do G3 TD

Příspěvek od mimi VWgolf3 tdi GT »

ahojte chalani chcem dávať otoče z Golfa 3 TDI na Golf3 TD kôli väčším brzdám ...otázka je či mi zapasuje TDčková polos do TDIčkovej otoče???ak ste to už niekdo menil dajte vedieť dakujem :)
VW Golf3 1.9 Tdi,AFN uprava:sprintfilter TDi,Sprint 764,kat.Off,EGR off,Turbo 150ps,IC+50mm potrubie,sacie svody 96kw,chip,jednohmota HDS,VR6 prítlačák...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ano pasuje
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

nevím co si představuješ pod pojmem otoč jestli je to náboj tak homokloub td a tdi je stejný ;)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Miloši, typoval bych to na těhlici 8)
GIV Variant TDi ???kW
slovacek.milos
Aktivista

Slavkov píše:Miloši, typoval bych to na těhlici 8)
to už asi jedno já to večer napsal a ráno odpálil
mimi VWgolf3 tdi GT
Přispěvovatel

Příspěvek od mimi VWgolf3 tdi GT »

ano myslím tehlici :) oki tak dakujem za odpoved idem sa na to pustiť
VW Golf3 1.9 Tdi,AFN uprava:sprintfilter TDi,Sprint 764,kat.Off,EGR off,Turbo 150ps,IC+50mm potrubie,sacie svody 96kw,chip,jednohmota HDS,VR6 prítlačák...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je slang, přejatý z žebřiňáků , používaný u vleků a v moderní době je to asi něco co se otáčí a rejduje..My burani víme, o co gou.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:To je slang, přejatý z žebřiňáků , používaný u vleků a v moderní době je to asi něco co se otáčí a rejduje..My burani víme, o co gou.. :)
tak do mého servisu již zavítaly i povozy, bylo mi ctí upravovat je i na zvířeti, to byla jednou prdel hodil jsem konovi deku přes hlavu a vařil sulku ceočkem

náboji kola se říká bukša
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já včera držel u Šágy uzdu a žena mu nandavala poprvé sedlo, že půjde na procházku, aby si zvykl a jak se cuknul, náš pes mu šel po zadní noze a to bylo točo...Já na to nejsem, mám raději stroj, který se dá vypnout.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Já včera držel u Šágy uzdu a žena mu nandavala poprvé sedlo, že půjde na procházku, aby si zvykl a jak se cuknul, náš pes mu šel po zadní noze a to bylo točo...Já na to nejsem, mám raději stroj, který se dá vypnout.. :)
já se učil u koní jako děcko pamatuji si na jednoho blba jmenoval se princ pokud ses otočil kousal, taky mě rafl hajz boleo to jak prase, pokud šel v tahu podíval se a neviděl pána ten ho hajzla popohnal i vidlema tak zastavil a ani hovno, sehnat všechny děcka z okolí roztlačit a zas táhl

taky bych nechtěl koně nejde vypnout a je to jen dřina ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“