kde může být závada?Žhavící svíčky?Rozdělovač?Kabely jsou ok.Motor točí, ale nic.Vůbec nevím co s tím
1.9 TDI, nežhaví, kontrolka žhavení ani neblikne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9 TDI, nežhaví, kontrolka žhavení ani neblikne
Zdravím, mám tu pořád ten stejný problém.Kontrolka žhavení ani neblikne.Relé 103 na žhavení je vyměněno za nové.
kde může být závada?Žhavící svíčky?Rozdělovač?Kabely jsou ok.Motor točí, ale nic.Vůbec nevím co s tím
Měnil jsem relé žhavení.V předchozím tématu, který jsem založil mi radili relé žhavení, to jsem také koupil.....Vsety18 píše:a co relé 109 je v pořádku?
nejspíš jsem si spletl číslo, protože dle obrázků jsem měnil to relé 109....takže nevím co s tím..... :-/ nic mě nenapadá, možná přerušený nějaký kabel pod palubovkou, ale auto stálo, takže tomu moc nevěřím.Co ten rozdělovač??Tam chyba být nemůže?
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
měl sem stejný problém u oktávky měl jsem přeštíplej drát někde za budíkama a nešla mi štáva do čerpadla tak to ani nežhavilo ani nechytlo...natáhl jsem venkem kabel od pojistky a připojil k čerpadlu abych nastartoval a dovez to takhle nouzově (jelo to bez turba) k elektrikáři aby mi natáhl novej kabel
me se to ted zacalo kurvit podobne
, chci nastartovat ale kontrolka zhaveni neproblikne a starter toci ale motor nechytne. Prijdu treba za pul hodky a kontrolka se rozsviti a motor chytne, chciplo mi to uz i za jizdy , nevim co s tim, zacalo to uplne samo od sebe, s autem se nic nedelalo, krom vymeny oleje a filtru. Pojistky OK, rele 109 a 103 vymeneny za novy, z autorizaku, zadne cina, ale bez efektu, pamet zavad prazdna , v bloku motor, imobilizer, komfort. nevedel by jste nekdo kde hledat problem ? Moc diky za napady a rady 
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A