Čidlo množství chladící kapaliny záměna

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bucta
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Čidlo množství chladící kapaliny záměna

Příspěvek od Bucta »

Ahoj,
řeším problémek na fábii 1.4 MPI jedná se o čidlo množství kapaliny. Jde o to že mifouklo těsnění pod hlavou a dostal se mi olej do vody = odešlo čidlo na množství. Vody tam mám pořád dost ale ukrutně mě irituje to pískání a rozsvícená kontrolka. Nevíte někdo co vrazit do toho štekru co vede k čidlu aby si myslel že je tam dost vody? Vypadá to že tam odporovej senzor asi nebude vzhledem k tomu že se hodnota odporu pořád mění od 10Mohm do 6Mohm.

Díky
Bucta
STIB
Přispěvovatel

Příspěvek od STIB »

Očistit a bude v pohodě
OCTAVIA- ALH
slovacek.milos
Aktivista

Re: Čidlo množství chladící kapaliny záměna

Příspěvek od slovacek.milos »

Bucta píše:Ahoj,
řeším problémek na fábii 1.4 MPI jedná se o čidlo množství kapaliny. Jde o to že mifouklo těsnění pod hlavou a dostal se mi olej do vody = odešlo čidlo na množství. Vody tam mám pořád dost ale ukrutně mě irituje to pískání a rozsvícená kontrolka. Nevíte někdo co vrazit do toho štekru co vede k čidlu aby si myslel že je tam dost vody? Vypadá to že tam odporovej senzor asi nebude vzhledem k tomu že se hodnota odporu pořád mění od 10Mohm do 6Mohm.

Díky
Bucta
taky by mě to zajímalo já měnil vždy novo expansku, prej horká voda s jarem, ale něco zkoušet na zákazníky mě nebaví když je to irituje at si řádně zaplatí ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nebo vyměnit kouli tak drahý to nejni...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“