Mercedes 270 CDI (ML)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
andy
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Mercedes 270 CDI (ML)

Příspěvek od andy »

Uvazujem o kupe Mercedesu ML 270 CDI. Viete mi dat nejake vseobecne info o tomto motore? Je poruchovy? Spotreba? Na co davat pozor?
(ma najazdene necelych 100tis.)
andy
Sběrač informací

Příspěvek od andy »

nikto nic nevie?
kedy je "velky" servis pri tomto motore(kedy sa menia rozvody atd..)?
andy
Sběrač informací

Příspěvek od andy »

:? :roll:
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Chlape MB ma ROZVODY pohanane RETAZOU. Tie sa za normalnych okolnosti nemenia. Je to dalsie velke (financne) plus. A olej (kazdych 15.000km) a tie ostatne veci su bezne ako pri kazdej inej znacke. Inac ML je velmi dobra volba (podla tych km je to nove auto a pozor na to pri MB 100.000km nemoze byt nijako poznat na opotrebeni, osuchani atd.) a tiez pozor na to aby nebol jazdeny v terene (poznas to podla roznych drobnych poskodeni podvozku) a tiez do roku 2001 trprl zavadami elektr. vybavy (vdaka multiplex. sieti) a pazvukami v interieru (v 2001 odsranene) Inac pocitaj s tym ze do 200.000 km musis vymenit vstrikovace, lebo by si riskoval prepalenie piestov.Ale to je problem vsetkych modern diesel aut so systemom CR. No to pre teba by nemal byt problem kedze mas taky obnos financii. ;) ;) ;) Apropo: napriek mohutnosti to nieje auto vhodne zrovna do terenu a motor 270CDI je asi naj z hladiska spotreby (benzin. motory - velka spotreba) a vetsi diesel je dost tazky a aj spotreba je pomerne vatsia.
Odpovědět

Zpět na „Mercedes-Benz“