Ahoj,resim ted vw boru 2001 tdi pd 85kw.Pri vyssich rychlostech a brzdeni se trosku rozvibroval volant.Auto bylo v servisu,kde zjistili ze desticky se pri brzdeni dotykaji cca 2cm plochy,takze byla vyjeta drazka v kotoucich.V servisu nechali stocit kotouce (vzduchem chlazene),kotouce maji 19mm coz je minimum tloustky.Nechali tam puvodni desticky,a od te doby pri brzdeni vibruje volant,pedal a chveje se cele auto.Je to spatnymi kotouci nebo mam hledat problem jinde?
Dik
vw bora pri brzdeni se rozvibruje cela
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vw bora pri brzdeni se rozvibruje cela
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Re: vw bora pri brzdeni se rozvibruje cela
pokial vibruje len pri brzdeni tak nemusis dalej hladat, kup nove ATE kotuce aj s platnickami a mas pokoj na 150tis kmadi píše:Ahoj,resim ted vw boru 2001 tdi pd 85kw.Pri vyssich rychlostech a brzdeni se trosku rozvibroval volant.Auto bylo v servisu,kde zjistili ze desticky se pri brzdeni dotykaji cca 2cm plochy,takze byla vyjeta drazka v kotoucich.V servisu nechali stocit kotouce (vzduchem chlazene),kotouce maji 19mm coz je minimum tloustky.Nechali tam puvodni desticky,a od te doby pri brzdeni vibruje volant,pedal a chveje se cele auto.Je to spatnymi kotouci nebo mam hledat problem jinde?
Dik
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
Re: vw bora pri brzdeni se rozvibruje cela
řešil bych kotouče...popřípadě když je vyměníš a bude to dělat můžou to být i silentbloky v ramenou,ale na 99,9 procent to po výměně kotoučů přestane...adi píše:Ahoj,resim ted vw boru 2001 tdi pd 85kw.Pri vyssich rychlostech a brzdeni se trosku rozvibroval volant.Auto bylo v servisu,kde zjistili ze desticky se pri brzdeni dotykaji cca 2cm plochy,takze byla vyjeta drazka v kotoucich.V servisu nechali stocit kotouce (vzduchem chlazene),kotouce maji 19mm coz je minimum tloustky.Nechali tam puvodni desticky,a od te doby pri brzdeni vibruje volant,pedal a chveje se cele auto.Je to spatnymi kotouci nebo mam hledat problem jinde?
Dik
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
vymenil jsem na jedny strane dnes kotouc a desticky a musel jsem stim jet,zjistil jsem ze se hreje to kolo a malinko se znej coudilo,cim to muze byt?
jeste jsem zjistil ze kdyz to jede v malych rychlostech,tak je pedal tvrdy a vubec to nebrzdi.Pokud vezmu za motor a zabrzdim,tak je pedal mekci a brzdi to pekne,cim to muze byt?
jeste jsem zjistil ze kdyz to jede v malych rychlostech,tak je pedal tvrdy a vubec to nebrzdi.Pokud vezmu za motor a zabrzdim,tak je pedal mekci a brzdi to pekne,cim to muze byt?
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td