Alhambra PD - problém s naftou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alhambra PD - problém s naftou
zdravim, mám problém, po srovnání hlavy a výměně rozvodů mi nejde natočit auto, mám Alhambru 1.9 tdi, 85 kW. Nafta by tam měla jít - hadičky od filtru jsou plné, ale vypadá to, že mi to nehžavý - i když kontrolka hžavení se rozsvítí a i zhasne. Auto jen točí na startér, po vstříknutí kokpit spreje chytne, ale jen tak zlehka. Ještě jsem myslel, jestli by mi to nemohl blokovat alarm, mám tam Keetec a 14 dní byla odpojená baterka, ale auto už jsem tak koupil a nevím co přesně alarm blokuje, ale po otočení klíčkem je čerpadlo slyšet...
Naposledy upravil(a) spita dne 03 črc 2013, 16:14, celkem upraveno 1 x.
- marena tdi
- Aktivista
jj, listu jsme kontrolovali...bylo to nastavenim predvstriku, ale auto bezelo asi 10 minut a zase to chciplo a zase to jen toci
tak po vymene filtru, to zase bezelo, pri sundani hadicek se zpateckou to pekne psouklo, byl tam tlak jak hovado, auto potom zase na otoceni klicku bezelo, ale chvilku, po odpojeni tlakovy hadicky z naftovyho filtru vystrikla proudem nafta, po opetovnem zandani hadicky auto zase bezi, ale ne dlouho, po rozjeti, poze par metru a opet ta sama zavada, bud jsme prohodily hadicky a nebo by mohl byt ucpany ventil na zpatecce?
tak po vymene filtru, to zase bezelo, pri sundani hadicek se zpateckou to pekne psouklo, byl tam tlak jak hovado, auto potom zase na otoceni klicku bezelo, ale chvilku, po odpojeni tlakovy hadicky z naftovyho filtru vystrikla proudem nafta, po opetovnem zandani hadicky auto zase bezi, ale ne dlouho, po rozjeti, poze par metru a opet ta sama zavada, bud jsme prohodily hadicky a nebo by mohl byt ucpany ventil na zpatecce?