golf III 1.9 tdi 66kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

muerto81
Nováček
Odpovědi: 0

golf III 1.9 tdi 66kw

Příspěvek od muerto81 »

zdarec mám prozbu muj golf tdi 66kw občas zaškube volnoběch ok a vytočit také ok jen to vtom přechodu zaškube jako když dochází nafta pomooc :? :?
slovacek.milos
Aktivista

Re: golf III 1.9 tdi 66kw

Příspěvek od slovacek.milos »

muerto81 píše:zdarec mám prozbu muj golf tdi 66kw občas zaškube volnoběch ok a vytočit také ok jen to vtom přechodu zaškube jako když dochází nafta pomooc :? :?
moje stará v přechodu to samé jen se škube asi ji dám na špalky ;)

dej nový filtr paliva a nový termoventil co je na filtru ;)
muerto81
Nováček

Příspěvek od muerto81 »

ok skusím ale dělá to jen za jízdy bez kvaltu to neudělá :(
slovacek.milos
Aktivista

muerto81 píše:ok skusím ale dělá to jen za jízdy bez kvaltu to neudělá :(
bez kvaltu to nepotřebuje tolik nažrat nafta pohání jen motor ;)
muerto81
Nováček

Příspěvek od muerto81 »

super skusím a neboj jak to bude ok tam mu dám pořadně nažrat :-D běhám okolo něj už tejden (LOL) a co tahle zavada když ho nakrmím na volnoběch tak začoudí jak traktor s čudlem černej kouř a pak drká hádá a kouří než jse ustálí ?????
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

mezi náma můžou už být i vstřiky v háji...kdo ví,co do toho kdo lil a čistěné a otestované ty vstřiky určitě taky nikdy nebyly...začni filtrama,sítkem v nádrži a třeba i nějakým čističem vstřiků a kvalitní naftou..když nepomůže,tak bych je vyndal a nechal otestovat...stejně tak může být už horší čerpadlo...kolik to má najeto?máš možnost vagu? co nějaký chyby,nebo měřené hodnoty?předvstřik atd?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
slovacek.milos
Aktivista

[quote="OťasTDi"]mezi náma můžou už být i vstřiky v háji...kdo ví,co do toho kdo lil a čistěné a otestované ty vstřiky určitě taky nikdy nebyly...začni filtrama,sítkem v nádrži a třeba i nějakým čističem vstřiků a kvalitní naftou.

ty vstřiky je nejlép vytahat a aspon na ně mrknout jestli mají zadrbané špičky tak čistitč nezabere musí se nejprve nechanicky očistit
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

já vím ultrazvukem.proto by je chtělo vyčistit a otestovat v boschy
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
slovacek.milos
Aktivista

OťasTDi píše:já vím ultrazvukem.proto by je chtělo vyčistit a otestovat v boschy
můj postřeh když pouříváš vif tak ten karbon na špičkách není tak tvrdý a vcelku v pohodě tupým nožem oškrabeš, nebo ty špičky ponořit do šističe na klapky, na bývalém sdi jsem je za 19O.OOO čistil minimálně padesátkrát a nikdy se nijak nepokazily mm motorpal tlakovačku dodnes OK,
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

mě taky ještě napadlo,jestli muerto třeba někdy čistil EGR a sací parohy? to tam může být slušně zahnojené od sazí a pak to škube
muerto81
Nováček

Příspěvek od muerto81 »

zdarec skubalo to od začatku a skubeto kdy a jak jse tomu chce jen mě zarazilo to že to vitočím a ono to zakouří jako krava pak zněho jde šedomodrej až do černa kouř a běží to jako na dva a kouří nejprve jsem mislel že je turbo v haji protože to pískalo od turba a turbo je kaput ulomila jse hřídelka tak jsem ho dal z jiního motoru kterej neskubal a tejden to bilo na cajk egr mám zaslepenej a sání je jak dětská prdelka tak tet babo rad skubání je furt a nezáleží natom jak jedeš prostě když jse mu chce tak zaškube jen na volnoběch to neudělá a na plnej plin také ne (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

chcce to diagnostiku a začni počátku vstřiku jestli máš dole vymlácený pístek nebo ventil tak nůžeš mít tento problém ;)
muerto81
Nováček

Příspěvek od muerto81 »

slovacek.milos píše:chcce to diagnostiku a začni počátku vstřiku jestli máš dole vymlácený pístek nebo ventil tak nůžeš mít tento problém ;)
diagnostika mlcí auto naprosto v porádku (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

muerto81 píše:
slovacek.milos píše:chcce to diagnostiku a začni počátku vstřiku jestli máš dole vymlácený pístek nebo ventil tak nůžeš mít tento problém ;)
diagnostika mlcí auto naprosto v porádku (wallbash)
vysvětli mi takovou kravinu jako je pojem diagnostika mlčí

diagnostika je totiž cílevědomá činnost za účelem zjištění problému

pokud přijdeš na to že mlčí tak si kokot promin je to sprosté ale výstižné ;)
muerto81
Nováček

Příspěvek od muerto81 »

prostě to napíchnu na diagnostiku znački bosch máme jí v práci a diagnostika napíše 0 závad tak tet rad hmmmm takže to vypadá že je tam někde mechanická zavada ale jaká? (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“