Studene starty

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

co se týče repase starteru uspěšnost zlepšení nic moc, se mrkni vagem na otáščky motoru při startu před a po repasi
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

magnety v startery casom oslabnu a repas je o nicom pokial sa nevymenia aj tie.
Byvaly sused elektrikar mi spominal, ze magnety je mozne ozivit neakou suciastkou z mikrovlnky, ale do toho by som asi nesiel...
Naposledy upravil(a) toefuk dne 06 črc 2013, 19:26, celkem upraveno 1 x.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já měl ted dobré výsledky se starline kopil jsem ten nejsilnější a pomohlo to jak vlétě tak v zimě v připadě tohoto pašíka ta možnost není všechny jsou 2kW
Demolischnmen
Nováček

Příspěvek od Demolischnmen »

tak jsem nameril maximalne 200otc/min ale nevim kolik ma byt ve skutecnosti
Demolischnmen
Nováček

jinak ono je asi jedno jak dlouho to stoji proste si to startuje jak chce nastartuju chcipnu to necham minutu stat a uz to toci dlouho chytne to tak to chcipnu a hned to chytne znova chcipnu a uz to toci dlouho.Proste jak se tomu chce
Tomasonn
Sběrač informací

Příspěvek od Tomasonn »

Já mám ten samý problém jen ráno, při studeném startu. Pak už to přes celý den startuje normálně, ať už je prodleva mezi starty jakákoliv. Mám najeto poctivých 250 000km. Teď mám po rozvodech, všechny žhavičky vyměněny, pal. filtr také.
Octavia TDI RS 08/2008
Demolischnmen
Nováček

Tomasonn píše:Já mám ten samý problém jen ráno, při studeném startu. Pak už to přes celý den startuje normálně, ať už je prodleva mezi starty jakákoliv. Mám najeto poctivých 250 000km. Teď mám po rozvodech, všechny žhavičky vyměněny, pal. filtr také.
tak jesli ti nepada nafta sice trochu ale pres vecer ti to treba sjede do nadrze
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“