Jak zvysit vykon ze "srotu"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marena tdi
- Aktivista
kiklop32 píše:A co 1756VK akorát tyto turba se musí předělat na podtlakovou regulaci.
kiklop32
Přispěvovatel
Psal, že má GIVtak když tam prdne motor a převodovku a zbytek bude mít proč ne.
Teď si sežeň GTB2260V
-------------------------------------------------------------------------------------
A to jako u GTB 2260 VK ne ?

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-------------------------------------------------------------------------------------
jsem zvedavy jak si v tech podmintach bude delat zástavbu turba a vse kolem toho
[/quote]
Mareno, psal jsem tyto turba takže 1756 a před tím 2260.
Předpokládám, že se nezvedne a nepůjde s křížákem dolovat turbo z auta, ale že pohledá nějaký info co vše je nutný a jak vypadá zástavba.

Mareno, psal jsem tyto turba takže 1756 a před tím 2260.
Předpokládám, že se nezvedne a nepůjde s křížákem dolovat turbo z auta, ale že pohledá nějaký info co vše je nutný a jak vypadá zástavba.
- marena tdi
- Aktivista
marena tdi: to zas ne
jak rikam nejsem automechanik tak nevim co a jak .. ale z trubkma a ze zelezem delam x let a pro Nismo delam svody na s12,s13, sr20de atd.. sam vlastnim primeru z SR20VE
(komplet vyfuk sem si delal ) ale je fakt ze me to pocitaly v brne na nejaky skole (radius,pocty ohybu,mezi roviny atd.. proste me udelaly primo na kw a auto vykres
)

primeru sem mel taky P10 GT s SR20DE nezkutecnej motor , dodneska
na to auto rad vzpominam
kazdopadne mel jsem stejnej plan jako ty ,postavit auto na hoby vrchy
ze srotu
v pulce sem si uvedomil ze ono to nejde a proste jisty veci opravdu musis koupit , ver tomu ze kdybych nemel z tohodle fora spoustu kamaradů a znamejch , kdybych nemal tatu v nastrojarne , tak bych se nedoplatil
uz i tak sem tedka prez 35 kdyz nepocitam praci a jeste me to vyjde minimlane na 10 nez budu vubec schopnej aby se golfik samostatne pohnul
a regulerne to jelo a bylo vůbec schopny zatocit ,
ono splpat se to da ale proste necemu se nevyhnes a budes muset zaplatit
(turbo,brzdy,spojka,pneu, ........)
klidne mi zavolej rad ti to vysvetlim v cem je zakopanej pes
na to auto rad vzpominam
kazdopadne mel jsem stejnej plan jako ty ,postavit auto na hoby vrchy
ze srotu
v pulce sem si uvedomil ze ono to nejde a proste jisty veci opravdu musis koupit , ver tomu ze kdybych nemel z tohodle fora spoustu kamaradů a znamejch , kdybych nemal tatu v nastrojarne , tak bych se nedoplatil
uz i tak sem tedka prez 35 kdyz nepocitam praci a jeste me to vyjde minimlane na 10 nez budu vubec schopnej aby se golfik samostatne pohnul
a regulerne to jelo a bylo vůbec schopny zatocit ,
ono splpat se to da ale proste necemu se nevyhnes a budes muset zaplatit
(turbo,brzdy,spojka,pneu, ........)
klidne mi zavolej rad ti to vysvetlim v cem je zakopanej pes
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

bombastiq : taky mam p10 na okruhovou ale sr20de je pecka ale v anglii se da sehnat komplet sr20ve (elektriku nemusis ta je stejna) za 4500tis plus transport.. takze pecka... ale to sem odbocil... na cele auto mam zatim 50tis s tim ze motor udelam tdi na zakladu arl ze "srotu" a delam ve firme kde delame veci na stavbu komplet eletraren takze nastrojarnu mame, frezy vseho druhu mame, vodni cnc 3d mame atd... takze kdyz by nekdo sehnal nejaky vykres napr. trysek jaky maji mit prumer jaky material atd.. da se to uplne v pohode udelat vrtame tam jeste mensi dirky atd.. takze v tomhle problem nevidim... pak mam par kamosu co jezdi uz nekolik let n9. takze zavodni dily jako podvozek,kotouce,poloosy, naboje atd.. mam za hubicku nebo nejakej smenej obchod za nd z vrakace.. do ceho budu investovat je ram (domluvenej za 22tis na tp ale jen po mailu ve finale uvidime co z toho bude) sedacky usak fia 15tis spolujezdec 8tis , startovni navi mam , rychlo naba na volant tu mam, samosvor koupim podle prevodovky nevim ale jakou kratkou zvolit myslim opravdu kratkou
pak sem nekde slysel ze jde udelat "sekvence" ale stejne to pomale radi pac to nestiha prevodovka i kdyz se daj tvrdy pruziny atd.. ale je to lepsi nez klasika H .. kola mam bohuzel jen 17" chtel bych max 16" to nejak smenim z nekym.. pancerovky me delaj v arealu me za flasku rumu.. a hned vedle ted otevrely chiptuning nejakej byl sem tam ptat coa jak vypadaj solidne... takze pocitam ze casem po me neco budou potrebovat takze zase smenarna
proste kdyz clovek chce vsechno jde
jen to nesmi nekdo bojkotovat kdyz clovek nevi 

jako naplanovany to mas hezky
ale furt nikde nepocitas s tim co si neudelas
a s tim co proste musis koupit
jenom tak pro predstavu
posmelis si 4 tlumice s pruzinama , kdyz dobre tak te vyjdou
na 4000,- za ty prachy budou tak zraly na repas
tak je posles do HP sporting kde te vyjde repas minimalne na
5000,-
tak za tlumice ses na 9000,-
kdyz uz das dobry tlumice tak
tak to nahazis na unibaly a do silonu (furt to musis jit a koupit )
6x unibal mas 1200,- a silon je tak za 500,-
udelat misky tlumicu a nechat stocit silembloky a prekopat ramena
ses hnedka na 12000,- za tlumice
jeste si nesahl na motor.prevodovku, brzdy .........
pokud chces ladit neco z vrakace s cim muzes regulerne zavodit tak se mrkni na tohle : http://www.locostusa.com/forums/index.p ... 1f9d90ebfc
je to nejlevnejsi zavodeni , kdyz to postavis z nejake stare granady .
cortiny , das do toho motro z golfu 2 gti (KR)
tak se opravdu dobre svezes za velmi maly naklady
a ver tomu ze moc dobre vim o cem tady pisu
ale furt nikde nepocitas s tim co si neudelas
a s tim co proste musis koupit
jenom tak pro predstavu
posmelis si 4 tlumice s pruzinama , kdyz dobre tak te vyjdou
na 4000,- za ty prachy budou tak zraly na repas
tak je posles do HP sporting kde te vyjde repas minimalne na
5000,-
tak za tlumice ses na 9000,-
kdyz uz das dobry tlumice tak
tak to nahazis na unibaly a do silonu (furt to musis jit a koupit )
6x unibal mas 1200,- a silon je tak za 500,-
udelat misky tlumicu a nechat stocit silembloky a prekopat ramena
ses hnedka na 12000,- za tlumice
jeste si nesahl na motor.prevodovku, brzdy .........
pokud chces ladit neco z vrakace s cim muzes regulerne zavodit tak se mrkni na tohle : http://www.locostusa.com/forums/index.p ... 1f9d90ebfc
je to nejlevnejsi zavodeni , kdyz to postavis z nejake stare granady .
cortiny , das do toho motro z golfu 2 gti (KR)
tak se opravdu dobre svezes za velmi maly naklady
a ver tomu ze moc dobre vim o cem tady pisu
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

- marena tdi
- Aktivista
osobne pokud nemas na ucte 200 000 kc tak se do niceho nepoustej protože to bude stat za houby .
v roce 1999-2001 jsem stavel Škodu 130 LA . zadny tuning ale originalni soutezni vuz na originálních papirech.v době kdy slo ještě hodne věci koupit za +- dobre peníze. abych se za to auto nestydel tak jsem v nem proinvestoval 270 000 kc a 3 roky života. tak ze práce zadarmo.
pokud chces udelat PD motor na spolehlivých 250 ps tak jsi v tom za 60 000 kc + specialni soft 10 000 - ? , spojka ? , vyrobit chlazeni , vyfuk , lepsi brzdy ? komplet podvozek ? a spousta jinych důležitých věci . Další věc je ta ze ti co chteji delat tuning s toho co demontujou s jezdenych aut a vedomne budou tyto věci pretezovat musí pocitat ze tyto věci 1 nevydri a 2 nemusi garantovat navyseni PS pro jeho opotrebeni .
v roce 1999-2001 jsem stavel Škodu 130 LA . zadny tuning ale originalni soutezni vuz na originálních papirech.v době kdy slo ještě hodne věci koupit za +- dobre peníze. abych se za to auto nestydel tak jsem v nem proinvestoval 270 000 kc a 3 roky života. tak ze práce zadarmo.
pokud chces udelat PD motor na spolehlivých 250 ps tak jsi v tom za 60 000 kc + specialni soft 10 000 - ? , spojka ? , vyrobit chlazeni , vyfuk , lepsi brzdy ? komplet podvozek ? a spousta jinych důležitých věci . Další věc je ta ze ti co chteji delat tuning s toho co demontujou s jezdenych aut a vedomne budou tyto věci pretezovat musí pocitat ze tyto věci 1 nevydri a 2 nemusi garantovat navyseni PS pro jeho opotrebeni .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
marena bud v klidu taky uz jsem v autech prohucel dobrej milion
takze vim co a jak a jak sem jiz psal nevadi kdyz to bude na dilne rok kdyz neco budu potrebovat prodam jedno z aut nebo si to proste koupim.. Ps: tak to turbo z tuarega je na repasy hned me zkasirovaly o 8tis
myslim ze i kdyz to budou jety dily budou repasovany,vylesteny atd.. ja blbec blba sem se nezeptal jestli by me to predelaly to asi budou umet ne ?

-
- Sběrač informací