Dneska rano prijdu k autu, nastartuju motor, hned chytne a behem sekundy zase chcipne a takhle to dela porad dokola, proste nepojizdne.
Tak jsem to chtel preject Vagem a ten se nedokaze spojit(ceka na odezvu a nic), pritom pred mesicem fungoval.
Dik za každou radu
Tak to momentalne uz jede.Vytahl jsem konektor od nadrzky chladici kapaliny a konektor od chladice a hned to bezelo.Pak sem konektory zandal a bezelo to dal.
Zacal fungovat i Vag, ktery zobrazuje tyto chyby:3
Nalezeny chyby:
17978 - ridici jednotka motoru blokovana
35-10 - - - Intermittent
01237 - ventil odpoj.paliva (N109)
31-10 - preruseni n.zkrat na kostru - Intermittent
01269 - ventil pro pocatek vstriku (N108)
31-10 - preruseni n.zkrat na kostru - Intermittent
Tak nevim sem z toho danek, je divny ze to ted funguje po vyndani a zandani dvou konektoru.
raja píše:Dneska rano prijdu k autu, nastartuju motor, hned chytne a behem sekundy zase chcipne a takhle to dela porad dokola, proste nepojizdne.
Tak jsem to chtel preject Vagem a ten se nedokaze spojit(ceka na odezvu a nic), pritom pred mesicem fungoval.
Dik za každou radu
Zatim se me nejvice zamlouva ta spinaci skrinka ale to nevisvetluje ze po vyndani dvou konektoru to zacalo fungovat.Je zajimave ze zaroven prestal fungovat jak Vag tak bech motoru.
dejdar píše:Immo to nebude... psal, že když to nešlo natočit nemohl se spojit s jednotkou motoru.
no právě, když je v řiti jednotka imobilizéru, nedá se spojit s ŘJ motoru, navíc to má napsaný v závadách, jednotka blokována imobilizérem, asi se poroučí jednotka imma
Mám stejný problém na Audi A4. U mě je na vině snímač imobilizáru na spínací skříňce /asi to píšu blbě, jsem laik/, ale prostě ten plastový kroužek, co je okolo spínačky. Zkus s ním zahýbat, má malou vůli. U mě to vždycky pomůže a odjedu. Navíc se závada projevuje velmi nepravidelně, už to trvá cca rok, a jsou i 3 měsíční intervaly, kdy je všechno O.K..