Odmítli jste někdy zakázku ?

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Odmítli jste někdy zakázku ?

Příspěvek od jericho-3 »

Já dnes odmítl kšeft spočívající ve výměně rozv.řemenu a vodní pumpy u Renault Scenicu 1,9 dci.. Nebudu si u sráče s kartou, el. ruční brzdou a motorem utopeným pod čumákem kazit nervy. Teď piju pivo a jsem rád, že rozum zvítězil... :)
Taky někdy odmítnete "dobrý kšeft"?
nepropadat panice...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Tyhle rozvody jdou docela dobře ale je Pravda že někdy je lepší nic nedělat kor když je k tomu odpor :-D
Ferrari1980
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferrari1980 »

Som to videl, ako to robil kamarátov tatko, bol to celkom slušný ojeb, dokonca som musel mojou gynekologickou tenkou rukou zaťahovať nejaký šrób, bo sa tam nikto nemohol dostať...ale šlo to. Ale bol to Scenic I.
Megane I, 2001, 1,9 D
Alfa Romeo 156, 1,9 JTD 85kW
AR 159 SW, 1,9 JTDm, 88kW
Š125L, rv 89, 37kW :-)
jozzo
Sběrač informací

Příspěvek od jozzo »

ano a nie raz, ale v inej oblasti. Ked je klient špekulant a pičus už hned na začiatku, radšej nerobím nič, akoby som mal stratiť nervy.
Seat Leon 1,9 TDI,66 kw,AGR,rok 2000
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No já původně počítal, že budu dělat starou bednu, ale jak jsem uviděl tohle , už jsem ztrácel chuť do života. Pamatuji, když jsem dělal kosmickou loď Espace 2,5 TD /a něco k tomu / a zařekl se, že auto s píčou tohoto typu už nebudu dělat..Protože je to známý, v euforii neinformovanosti jsem řekl, že rozvody udělám za 1500 kč. Pak z toho byla i pumpa a nakonec jsem zjistil, že už je to tenhle sráč. Tak jsem sundal podběh a pak jsem si řekl, máš to zapotřebí....takhle se ničit? Vzal jsem telefon a jsem svobodný :) Geo , jsi štastný člověk, když máš na to takový názor... :o
nepropadat panice...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Nevím jestli jsem štastnej ale ted už si rád udělám radši rozvody na scenikoj než pasti který cukaj,sem tam nestartujou nebo zacpávaj dpf .U rozvodů prostě dáš cenu a pokud se mu to nelíbí tak muže jet ale u cukání to moc nejde strávíš tam kupu hodin vybavení taky něco stojí pak to spočítáš a seš největší hajzl v okolí.
jarda117
Sběrač informací

Příspěvek od jarda117 »

Nevím, proč děláte problémy tam, kde nejsou. Rozvody vč. vodní pumpy na Renaultu 1,9 dci je pěkná a klidná práce. Ale pokud by někdo chtěl práci plnou zážitků, tak doporučuji Espace IV s motorem P9X ( 3,0 dci V6 ). Výměna rozvodů na autě, bez demontáže motoru je práce na celou směnu.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Pokaždé, když prijde nepřizpůsobivý občan. Řeknu, že to neumím a že bych mu to mohl sku***t.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Máš ode mne :lol2:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Celá směna je těžký pojem a jde i o kondici. Já dneska vyndal převodovku Z Chryslera Voager 2,5 TDi a mám toho dost. Bolí mne celé tělo a jsem rád, že jsem rád. Časy, kdy jsem celý den řádně makal, pak se šel odměnit a ve 2 v noci šel z baru a pak zase dělal, jsou už prostě pryč.... :)
nepropadat panice...
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

No jo, už dávno nám není ...cet! :cry:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je fakt a člověk je s tím smířen, jen ta pracovní výkonnost sere. Mám kámoše, který každé ráno a večer si musí dát několik sklopců, 20 - 30 kliků a vedle ponku neustále zakopávám o švihadlo , protože dle jeho slov, jinak by nemohl chodit a celkově fungovat...Je mu 66 a sveřepě šroubuje na zdviži , nakopává motorky kickstarterem /HD 1200, Matchless 500, atd./ ale na uživení v dílně by to nebylo..Naštěstí je za vodou, což není můj případ, ale já zatím funguju bez cvičení..Ale jde to někdy dost ztuha.. :)
nepropadat panice...
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

začínám o tom taky uvažovat. Teď mě naposledy dostal ten Pažout. To si radši načnu lahváče a budu v poho.... Stejně ten čas kolikrát nemůže člověk ani zákazníkovi naůčtovat (LOL) . Nejlepší je olej, výfuk, brzdy u toho může člověk pomalu i relaxovat :-D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

On je to normální, že to jednou jde, pak ne. Horší je, když se sejdou jen blbé kšefty. Já dnes nandaval skříň do Chryslera a ta tam padla jako malina, vše i přes to horko šlo bezvadně..Většinou jde demontáž lépe než montáž, ale dnes to bylo naopak, Člověk nemůže být jen výfukář, jak říká Miloš, to by si člověk připadal jak opice. I ta "odpovědnost" má něco do sebe..Není to zrovna dobrý džob ty auta.. :roll:
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Re: Odmítli jste někdy zakázku ?

Příspěvek od slovacek.milos »

jericho-3 píše:Já dnes odmítl kšeft spočívající ve výměně rozv.řemenu a vodní pumpy u Renault Scenicu 1,9 dci.. Nebudu si u sráče s kartou, el. ruční brzdou a motorem utopeným pod čumákem kazit nervy. Teď piju pivo a jsem rád, že rozum zvítězil... :)
je to trošku na palici s těma debilníma přípravkama taky se mi do toho nechce, se nedivím já se vydrbal i stou vodní pumpou, víc typů,
místy je to o nervy ale chce to prostě začít s nadhledem ;)
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“