Octavia RS TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia RS TDi
zdravim, naskytla se mi možnost koupě Škody Octavia RS Tdi 125kw nový vzhled v plné palbě liftback s DSG RV 09-10 za cenu jedničkové octavie. Servis u výhradně v autorizovaném servisu.
Mám nyní O1 Tdi combi ALH RV 2002. Na ní jsem už povyměnoval co se dalo (blok, spojka+setrvák, tlumiče, vaha vzduchu, chladič, neco kolem turba atd atd) Nyní mě čeká už jen dát do pořádku přední část výfuku a mělo by to auto být schopné zase nějaký čas jezdit jen na naftu.
Proč ale pišu. Ta možnost RSa mě láká z důvodu toho, že je to o 8 let mladší auto, komfortnější atd atd. Navíc za super cenu. Bude mít nalítáno neco kolem 200 tisic, větší část po dálnicích ČR-Rakousko.
A otázka zní - nesežere mě to, pokud se něco po... Manželka na rodičáku, já budu měnit práci...
Kolik třeba tak vydrží to DSG? Co ty motory? Podvozek atd?
Dík za názory
Mám nyní O1 Tdi combi ALH RV 2002. Na ní jsem už povyměnoval co se dalo (blok, spojka+setrvák, tlumiče, vaha vzduchu, chladič, neco kolem turba atd atd) Nyní mě čeká už jen dát do pořádku přední část výfuku a mělo by to auto být schopné zase nějaký čas jezdit jen na naftu.
Proč ale pišu. Ta možnost RSa mě láká z důvodu toho, že je to o 8 let mladší auto, komfortnější atd atd. Navíc za super cenu. Bude mít nalítáno neco kolem 200 tisic, větší část po dálnicích ČR-Rakousko.
A otázka zní - nesežere mě to, pokud se něco po... Manželka na rodičáku, já budu měnit práci...
Kolik třeba tak vydrží to DSG? Co ty motory? Podvozek atd?
Dík za názory
Octavia Combi 2002 ALH Ambiente chip cca 85 kw
pokud mas strach z toho ze te to sezere tak si nechej tu starou.Pri slusne peci by mela slouzit bez vetsich problemu a pripadna porucha nebude stat majlant.Za cenu vstriku na tu dvojku sezenes na jednicku cely agregat a jeste ti zbude.Spousta lidi chce mit to nej auto a pak placou co kolik stoji kdyz jede do servisu.
tot muj nazor.
tot muj nazor.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
co se původu týče, je to 110%...znam toho řidiče, žádnej závodník - rakušák co ho ma jako rodinný auto. Pravidelnej servis ve škodovce, tam nejakej ten tisic za servis neřeší.
Cenu konkretne zatim nevim, ale minulou O2 RS combi prodali po leasingu za 100...
Cenu konkretne zatim nevim, ale minulou O2 RS combi prodali po leasingu za 100...
Octavia Combi 2002 ALH Ambiente chip cca 85 kw